Metaal Look vloertegels

Totaaltegel biedt een specifiek assortiment keramische vloertegels met stoere metallic kleuren. De Metaal Look vloertegels zijn donker van kleur en verkrijgbaar in diverse tinten zwart, bruin en roestkleur. De Metaal Look keramiek tegels hebben een stoere metallic glans wat zorgt voor een bijzondere uitstraling. De MJe bent van harte welkom om diverse tegels te bekijken in onze showroom, ook is het mogelijk om een monster aan te vragen zodat het product in klein oppervlak thuis bekeken kan worden. Totaaltegel levert een groot deel van het assortiment uit voorraad. Bij bestellen van de producten is dit doorgaans 2 weken voor onze keramische producten. 

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Tint
Maatvoering
Aanbieding
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

12 producten gevonden
Metaal Look vloertegels - Quartz Dark Grey
Actie
€ 24,75 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Quartz Grey
Actie
€ 24,75 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Naxos Esedra Efeso (binnen)
€ 39,80 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Naxos Esedra Andros (binnen)
€ 40,19 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Basis Dark Grey - Mat
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Basis Light Grey - Mat
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Magic Black
Actie
€ 15,66 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Imperium Black - Mat
€ 25,58 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Rust Nickel - Semi Glanzend
€ 25,58 per m2
(excl. BTW)

Unieke uitstraling met Metaal Look vloertegels

De Metaal Look of Metallic Look is een unieke stijl keramische vloertegels die zorgt voor een stoere uitstraling. Deze vloertegels hebben meestal een donkere kleur zwart, grijs of roesttint. Kenmerkend aan deze stijl is de glanzende schimmer die in de tegel verwerkt is. In tegenstelling tot glanzende vloertegels die zorgen voor een strakke uitstraling, is een keramische vloertegel met Metaal Look juist erg stoer. Het geeft een ruimte een robuuste uitstraling en is daardoor erg mooie te combineren met grove materialen zoals hout en staal. Totaaltegel is continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van het assortiment. Houd de website daarom zeker in de gaten, er worden wekelijks nieuwe producten geplaats. 

Metaal Look keramiek voor de beste prijs

Totaaltegel importeert al zijn producten vanuit landen over de hele wereld. Ons assortiment Metaal Look keramische vloertegels zijn afkomstig uit Italië en Spanje. De keuze in keramiek is ontzettend groot, de kunst is daarom om een passend assortiment samen te stellen. Totaaltegel heeft jarenlange ervaring met het inkopen van alle denkbare tegels vanuit de hele wereld. Wij weten wat de klant wil en kunnen altijd vinden wat je zoekt. Wij bieden scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten. Dit is mogelijk vanwege inkoop in grote aantallen, lage overheadkosten en nauwe contacten met een groot aantal leveranciers. natuursteen vloertegels. keramische en natuursteen wandtegels en tegels. Uiteraard ben je van harte welkom voor een deskundig advies in onze showroom.