Hoogglans vloertegels

Hoogglans vloertegels stralen een bepaalde luxe uit, zeker als het natuursteen vloertegels of keramische vloertegels met een natuursteen print zijn. Vaak zien we dergelijke tegels terug in hotels en openbare gebouwen. Men wil dit gevoel van luxe soms in huis terug laten komen. Dit kan eenvoudig met onze hoogglans vloertegels! Deze tegels zijn overal toe te passen, van keuken tot woonkamer en van toilet tot de badkamer. Wel moet men rekening houden met gladde tegels wanneer deze gebruikt worden in natte ruimtes. Toch hoogglans tegels in natte ruimtes? Je kunt deze tegels ook eenvoudig tegen de wand verwerken, zo ontstaat er geen glijgevaar!

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Materiaal
Kleur
Tint
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

43 producten gevonden
Hoogglans vloertegels - Vanity Bianco Statuario - Glossy
€ 82,23 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - Themar Grigio Savoia - Gepolijst
€ 51,19 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - Themar Crema Marfil - Gepolijst
€ 51,19 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - Cava Nero - Gepolijst
€ 54,85 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - Cava Bianco - Gepolijst
€ 50,50 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - Bianco d'Italia Calacatta - Semi gepolijst
€ 42,08 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - Bianco d'Italia Calacatta - Gepolijst
€ 42,08 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - Bianco d'Italia Arabescato - Semi gepolijst
€ 42,08 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - Bianco d'Italia Arabescato - Gepolijst
€ 42,08 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Hoogglans vloertegels - New Kashmir White Graniet - Gepolijst (restpartij)
Actie
€ 44,50 per m2
Nu € 41,50 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - To Be Marble Portoro - Lux
€ 40,91 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - To Be Marble Statuario - Lux
€ 40,91 per m2
(excl. BTW)
Hoogglans vloertegels - To Be Marble Renoir - Lux
€ 40,91 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Hoogglans vloertegels - Colonial White Graniet - Gepolijst
€ 60,80 per m2
Nu € 40,00 per m2
(excl. BTW)

Hoogglans vloertegels van keramiek

In ons assortiment vind je diverse hoogglans vloertegels van keramiek. Dit assortiment bestaat uit vrijwel allemaal marmerlook tegels met een gepolijst oppervlak. Een voordeel van keramische hoogglans tegels met marmerlook is dat wij altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen. Een keramische tegel is zeer hard, krasbestendig en kleurvast; je hoogglans vloer zal daarom jarenlang meegaan! Hoogglans vloertegels met marmerlook zijn de perfecte vervanging van echte marmer. De prints zijn tegenwoordig zo goed dat onderscheid vrijwel niet meer te maken is. Tel daarbij de voordelen van keramiek op en je snapt dat hoogglans vloertegels van keramiek erg populair zijn. Ben je op zoek naar beige hoogglans vloertegels of witte hoogglans vloertegels? Dan ben je hier op de juiste plek. Veel van de marmerlook tegels hebben een beige of witte kleur.

Hoogglans vloertegels van natuursteen

Naast keramische tegels zijn er natuurlijk ook natuursteen vloertegels met een hoogglans oppervlak. Ons assortiment bestaat uit graniet en marmer tegels met een gepolijst oppervlak. De granieten hoogglans tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kleurschakeringen. De kwaliteit van deze tegels is top en geven je interieur een luxe uitstraling. De marmer hoogglans tegels bestaan voornamelijk uit beige, wit/beige en lichtbruine kleuren. Ga je voor natuursteen hoogglans vloertegels? Denk er wel goed aan dat deze tegels vaak niet helemaal krasbestendig zijn. Hierdoor zullen de eerste krasjes als extra pijnlijk worden ervaren. Als deze krasjes een doorn in het oog zijn voor jou dan kun je overwegen keramische hoogglans tegels te kiezen, deze zijn namelijk wel krasbestendig.

Vloertegels hoogglans in grote formaten

Een ontwikkeling in de markt die we steeds meer zien is het gebruik van zeer grote tegels. Deze tegels hebben afmetingen tot wel 120x120 cm of 90x180 cm. Door het gebruik van zulke tegels zie je bijna geen voegen, hierdoor lijkt het alsof de vloer één grote plaat marmer is. Ben je op zoek naar zulke tegels? Kijk dan eens naar de series ‘Magistra’, ‘To Be Marble’ en ‘Via Appia’.

Lees meerminder