Getrommelde vloertegels

Een tegelvloer wordt vaak geassocieerd met strakke lijnen. Natuurlijk is het zo dat tegels (meestal) vierkant of rechthoekig zijn waardoor een recht lijnenspel ontstaat. Veel tegels hebben daarbij ook nog eens randen die kaarsrecht zijn. Misschien vind je een tegelvloer met rechte randen te strak en wil je liever een meer rustieke, of geleefde uitstraling van je vloer. Dit is mogelijk met getrommelde vloertegels! De randen van getrommelde vloertegels zijn niet strak, sterker nog, ze verschillen van tegel tot tegel. De tegels worden zo bewerkt dat de randen verslijten en er stukjes afbreken.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

42 producten gevonden
Getrommelde vloertegels - Thecourt White
€ 42,56 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Getrommelde vloertegels - Thecourt Taupe
€ 42,56 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Getrommelde vloertegels - Thecourt Grey
€ 42,56 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Getrommelde vloertegels - Thecourt Beige
€ 42,56 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Getrommelde vloertegels - Le Reverse Taupe Antique Bordo Heritage
€ 58,47 per m2
(excl. BTW)
Getrommelde vloertegels - Le Reverse Opal Antique Bordo Heritage
€ 58,47 per m2
(excl. BTW)
Getrommelde vloertegels - Le Reverse Nuit Antique Bordo Heritage
€ 58,47 per m2
(excl. BTW)
Getrommelde vloertegels - Le Reverse Dune Antique Bordo Heritage
€ 58,47 per m2
(excl. BTW)
Getrommelde vloertegels - Unique Bleu Anthracite Noble Brecciato
€ 61,94 per m2
(excl. BTW)
Getrommelde vloertegels - Unique Bleu Anthracite Ancienne Brecciato
€ 68,80 per m2
(excl. BTW)
Getrommelde vloertegels - Unique Bleu Gris Noble Brecciato
€ 61,94 per m2
(excl. BTW)
Getrommelde vloertegels - Unique Bleu Gris Ancienne Brecciato
€ 68,80 per m2
(excl. BTW)

Keramische getrommelde vloertegels

Ben je op zoek naar een onderhoudsvriendelijke vloer die jarenlang meegaat zonder gebruikerssporen? Dan is een keramische vloertegel de tegel die jij zoekt. Keramische tegels worden op hoge temperaturen gebakken en voorzien van een beschermende laag. Hierdoor zijn de tegels erg hard en krasbestendig. Bovendien trekt er geen vocht of vet in de tegels. Wanneer de tegels vies zijn maak je ze eenvoudig schoon met water en schoonmaakmiddel, de tegels zijn niet gevoelig voor zuren. Ook keramische tegels zijn te verkrijgen met getrommelde randen. Deze randen in combinatie met een print die natuursteen nabootst zorgt voor een prachtige uitstraling. Je creëert met deze tegels een prachtige landelijke/geleefde vloer die zeer eenvoudig in onderhoud is.

Natuursteen getrommelde vloertegels

Natuursteen vloertegels zijn, zoals de naam al zegt, een natuurproduct. Deze tegels hebben vaak een getrommelde rand, kijk maar eens naar onze hardsteen vloertegels of onze leisteen vloertegels. Het uiterlijk van natuursteen tegels is combinatie met de getrommelde randen zorgt voor een prachtige uitstraling. De tegels passen mooi in bijvoorbeeld een landelijke inrichting maar kunnen ook toegepast worden in een meer moderne woning. Wanneer je kiest voor natuursteen tegels kies je voor tegels die meer onderhoud en verzorging nodig hebben dan keramische tegels. De tegels zijn eerder vatbaar voor vlekken, krassen en verkleuringen. Vaak is het wel zo dat een natuursteen vloer een geleefde uitstraling krijgt; een uitstraling die veel mensen erg mooi vinden. Om de krassen en vlekken zoveel mogelijk te voorkomen kunnen natuursteen tegels geïmpregneerd worden. Hierdoor ontstaat een beschermend laagje op de tegel.