Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Gepolijste vloertegels

Vloertegels met een gepolijst oppervlak worden vaak gekozen voor een luxe uitstraling van het interieur. Deze tegels zie je vaak terug in hotels, restaurants en andere openbare gebouwen. Vaak zijn het mooie marmer of graniet tegels, of tegels van keramiek met een print die natuursteen nabootst. Wil je gepolijste vloertegels toepassen? Ben je er dan wel van bewust dat deze tegels glad zijn in combinatie met water.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Tint
Kleur
Materiaal
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

62 producten gevonden
Gepolijste vloertegels - Kintsugi Japan Black
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Kintsugi Japan Blue
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Kintsugi Japan Rust
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Kintsugi Japan White
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Kintsugi Japan-Mix B&W
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Kintsugi Japan-Mix Blue
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Kintsugi Japan-Mix Rust
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Mystic Beige
€ 74,03 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Tele di Marmo Revolution Calacatta Black
€ 74,03 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Mystic Pearl
€ 74,03 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Unique Marble Bianco Siena
€ 74,03 per m2
incl. BTW
Gepolijste vloertegels - Carrière du Kronos Namur Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW

Gepolijste vloertegels van keramiek

Veel van de gepolijste vloertegels in ons assortiment zijn gemaakt van keramiek. Keramische vloertegels worden gemaakt in een fabriek. Klei wordt op formaat gemaakt en afgebakken in zeer hete ovens. De tegels worden bovendien voorzien van een beschermende toplaag. De combinatie van de hoge temperatuur en de beschermde toplaag zorgt ervoor dat keramische tegels krasbestendig, kleurvast en zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De tegels zijn namelijk niet gevoelig voor vlekken, vocht, vetten of zuren.

Keramische vloertegels worden voorzien van een print en structuur die bijvoorbeeld natuursteen, beton of hout nabootst. Onze gepolijste vloertegels van keramiek hebben meestal een marmerlook.

Natuursteen vloertegels met een gepolijst oppervlak

In ons assortiment hebben we naast keramische vloertegels met een gepolijst oppervlak ook gepolijste natuursteen vloertegels. Natuursteen vloertegels geven je interieur vaak een authentieke en levendige uitstraling. De tegels “leven” vaak ook wat betekent dat ze mee veranderen met de tijd. Ze zijn relatief vatbaarder voor krassen en vlekken waardoor de vloer door de jaren heen langzaam verandert. De natuursteen tegels met een gepolijst oppervlak die wij in ons assortiment hebben zijn meestal tegels van graniet en marmer.

Onze gepolijste vloertegels van natuursteen hebben vaak een lichte of beige kleur. Voornamelijk de marmer tegels zijn beige. Op zoek naar een donkere gepolijste tegel? Dan kun je eens kijken naar onze granieten tegels.

Waar pas ik gepolijste vloertegels toe?

Gepolijste vloertegels kunnen naar wens toegepast worden in veel ruimtes. Het is wel raadzaam om goed na te denken over gepolijst tegels in combinatie met water; deze tegels worden dan namelijk glad. Wanneer je het luxe gevoel van gepolijste tegels in je badkamer wil laten terugkomen kun je er voor kiezen om ze tegen de wand toe te passen. Dan voorkom je gladde vloertegels!

Gepolijste vloertegels zijn vaak ook in een niet-gepolijste variant te krijgen. Deze kun je bijvoorbeeld op de vloer toepassen, en de gepolijste variant tegen de wand; een prachtig geheel.

Mooi assortiment gepolijste vloertegels bij Totaaltegel

In onze showrooms in zowel Vianen als Hegelsom kun je diverse gepolijste vloertegels bezichtigen. Het is aan te raden om tegels in het echt te bekijken, zoals hoogglans vloertegels, en te voelen om zo de beste indruk van de tegels te krijgen. Onze specialisten helpen je graag verder met al je vragen om zo samen tot de beste keuze te komen.