Dunne vloertegels

Vloertegels zijn er in veel verschillende kleuren, formaten, patronen, bewerkingen en diktes. Misschien denk je eerst aan de kleur en het formaat van een tegel voordat je bedenkt hoe dik de tegel mag zijn. Bij een nieuwe vloer is de dikte vaak geen probleem, maar ga je tegels over een oude vloer heen leggen, dan is de ruimte vaak beperkt. Een standaard vloertegel heeft een dikte van 10mm. Alle tegels die dunner zijn dan 10mm noemen we dunne vloertegels op deze pagina.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

37 producten gevonden
Dunne vloertegels - Pietra d'Iseo Ceppo
€ 53,68 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Vanity Macchia Vecchia - Glossy
€ 78,93 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Vanity Pietra Grey - Glossy
€ 78,93 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Vanity Onice Royal - Glossy
€ 78,93 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Vanity Dark Brown - Glossy
€ 78,93 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Vanity Bianco Luce - Glossy
€ 78,93 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Grunge Taupe
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Grunge Storm
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Grunge Musk
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Grunge Cloud
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - Vanity Bianco Statuario - Glossy
€ 78,93 per m2
(excl. BTW)
Dunne vloertegels - To Be Marble Portoro - Lux
€ 44,59 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Dunne vloertegels over bestaande vloer

Stel, je hebt een huis gekocht maar de badkamer is niet helemaal jouw stijl. Een hele renovatie waarbij de badkamer gestript wordt kan erg duur zijn. Dit geld heb je misschien niet meteen beschikbaar, te meer omdat je vaak ook nieuwe meubels en de rest van de inrichting gaat kopen. Dunne vloertegels kunnen de oplossing zijn voor je probleem! Mits de situatie het toelaat is het mogelijk om dunne vloertegels over de bestaande vloer te verwerken. Geen sloopwerkzaamheden en geen stof, maar wel een badkamer die als nieuw oogt. Uiteraard is het ook mogelijk (mits de situatie het toelaat) om dunne vloertegels over andere bestaande vloeren te leggen in bijvoorbeeld de keuken, het toilet of de hal.

Ons assortiment dunne vloertegels

Bij Totaaltegel ben je aan het juiste adres voor dunne vloertegels. Onze keuze is ruim en bestaat uit onder andere betonlook tegels, marmerlook tegels en houtlook tegels. Vrijwel alle dunne vloertegels die wij hebben zijn in een fabriek gemaakt en bestaan uit keramiek. Dit betekent dat deze tegels krasbestendig, kleurvast en zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Wil je een badkamer, keuken, toilet of hal die er na jarenlang nog altijd als nieuw uit ziet? Dan zijn dunne keramische vloertegels de perfecte keuze.

De diverse looks geven je interieur een bepaalde sfeer en uitstraling. Zo zorgen de meeste betonlook vloertegels voor een strak, modern en industrieel gevoel. Houtlook vloertegels bootsen een houten vloer na dus de dunne vloertegels met houtlook geven meestal een warme klassieke uitstraling. Marmerlook tegels zorgen vaak voor een luxe uitstraling, vooral als deze gepolijst zijn.

Kom langs in een van onze showrooms!

De tegels die op onze website staan zijn bijna allemaal te bekijken in onze showrooms in Vianen en Hegelsom. Je kunt hier vrijblijvend langskomen om te kijken naar ons assortiment dunne vloertegels en alle andere producten die wij te bieden hebben. Een afspraak maken is niet nodig, maar wel slim als je ruim de tijd wil nemen en veel vragen hebt.