Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Tuintegels Vianen

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit tuintegels in of rondom Vianen voor de laagste prijs? Dan ben je bij Totaaltegel Vianen aan het juiste adres. Bij Totaaltegel verkopen we alleen de beste kwaliteit tuintegels en dat tegen de laagste prijzen. Heb je advies nodig of wil je ons grote assortiment in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom in Vianen. In deze showroom van 1200 m² vind je altijd een product dat bij jou past!

Tuintegels in of rondom Vianen tegen de beste prijs

Wij importeren zowel keramische als natuursteen tuintegels uit landen over de hele wereld. Zo komen onze natuursteen tuintegels uit groeves in onder andere India, Brazilië en Vietnam. Onze keramische tuintegels komen uit fabrieken in onder andere Spanje en Italië. Omdat wij onze producten direct inkopen bij de bron kunnen wij de prijs laag houden, er zit geen partij tussen. Al onze producten zijn altijd van A-kwaliteit. Op zoek naar goedkope tuintegels? Uiteraard leveren wij onze producten ook in en rondom Vianen! Je kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Vianen die aan de Stuartweg 1E is gevestigd.

De mooiste keramische tuintegels in en rondom Vianen

In ons assortiment hebben we veel verschillende kleuren, bewerkingen, maatvoeringen en prijsklassen. Keramische tuintegels worden in een fabriek gemaakt. Deze producten bestaan uit gebakken klei met daarop een print. De gebakken klei is erg hard waardoor keramische tuintegels niet of nauwelijks krassen, niet vlekgevoelig zijn en hun kleur behouden. Daarom zijn deze tuintegels erg duurzaam, een keramisch terras ziet er na jarenlang gebruik nog altijd als nieuw uit.

De print van de tegel bepaalt hoe hij eruit ziet. Tegenwoordig worden de prints steeds beter waardoor ze steeds minder onderscheiden kunnen worden van bijvoorbeeld echt natuursteen of echt hout. Een aantal voorbeelden van keramische tuintegels uit ons assortiment zijn beton look tuintegels, houtlook tuintegels, leisteen look tuintegels en hardsteen look tuintegels. Wanneer je kiest voor een keramische tuintegel met een natuursteen look print heb je dus de voordelen van keramiek maar de uitstraling van natuursteen, ideaal! Benieuwd naar onze keramische tuintegels? Kom langs bij Totaaltegel Vianen, gevestigd aan de Stuartweg 1E.

De mooiste natuursteen tuintegels in en rondom Vianen

Toch liever een authentieke natuursteen tuintegel? Ook hierin hebben we een uitgebreid aanbod. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren, bewerkingen, maatvoeringen en prijsklassen. Natuursteen tuintegels komen uit diverse groeves over de hele wereld. Hier worden grote blokken natuursteen gewonnen waaruit daarna tuintegels worden gezaagd. Sommige natuursteen soorten ondergaan nog een bewerking, deze worden bijvoorbeeld getrommeld, gezoet, geschuurd of gepolijst. Deze bewerkingen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling, denk aan stoer, landelijk en luxueus.

Belangrijk om te weten is dat natuursteen tuintegels in bijna alle gevallen zachter zijn dan keramiek waardoor ze gevoeliger zijn voor krassen en vlekken. Veel mensen vinden dit juist prachtig, denk maar eens aan een oud hardsteen terras bij een boerderij of een Franse kalkstenen vloer in een oud kasteel. Uiteraard is het wel mogelijk om de slijtage van het terras zoveel mogelijk tegen te gaan. Hiervoor hebben we diverse onderhoudsmiddelen in ons assortiment.

Benieuwd naar onze natuursteen tuintegels voor je tuin of terras in of rondom Vianen? Onze vestiging in Vianen is gevestigd aan de Stuartweg 1E. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen voor meer informatie, bel dan naar 077 851 4973 of mail naar sales@totaaltegel.nl.

Locaties Totaaltegel

 

Sfeerimpressie showroom Vianen

Afstand tot Totaaltegel Vianen

totaaltegel vianen en hegelsom

Contactinformatie Totaaltegel Vianen

Totaaltegel Vianen BTW nr.: NL860041220B01
Stuartweg 1E KvK: 74826565
4131 NH Vianen IBAN: NL14INGB0006903258
077 851 4973 BIC: INGBNL2A
sales@totaaltegel.nl  

 

Openingstijden Totaaltegel Vianen

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur
Zondag Gesloten

Contactformulier

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.