Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Dikformaat klinkers

Ben je op zoek naar een authentieke sfeer rondom je woning, de dikformaat klinkers zijn hier perfect voor te gebruiken. De stenen vormen een prachtige sierbestrating en zijn te plaatsen in het tuinpad of de oprit. Door de mooie tinten gebakken klinkers dikformaat komen een groen gazon en gekleurde borders nog beter tot zijn recht.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

20 producten gevonden
Dikformaat klinkers - Ruston paars rood bezand
Prijs op aanvraag
Dikformaat klinkers - Megaton Mix
Prijs op aanvraag
Dikformaat klinkers - Pastorale Mix
Prijs op aanvraag
Dikformaat klinkers - Eros inktzwart onbezand
Prijs op aanvraag
Dikformaat klinkers - Doris donkerbruin bezand
Prijs op aanvraag
Dikformaat klinkers - Supraton Mix
Prijs op aanvraag
Dikformaat klinkers - Norton paars blauw bezand
Prijs op aanvraag

Dikformaat klinker: de herkomst

Wist je dat dikformaat klinkers worden gemaakt van klei? Dit natuurlijke materiaal wordt vaak gewonnen uit rivieren. De afgraving van klei draagt bij aan een betere beheersing van hoogwater, waardoor overstromingen voorkomen worden. De kleur van de klei wordt bepaald door de hoeveelheid van stoffen, zoals kalk, mangaan- en ijzeroxideverbindingen. Hierdoor zijn er verschillende kleuren bestrating te verkrijgen. De klei wordt gebakken op baktemperaturen tussen de 1000 – 1200 graden en deze dikformaat krijgt een afmeting van 20x6,5x6,5 cm.

Voordelen gebakken dikformaat

Tijdens de zoektocht naar de perfecte dikformaat gebakken klinker is het natuurlijk goed om te weten wat de voordelen van een gebakken dikformaat steen zijn. Ten eerst behoudt een gebakken klinker dikformaat optimaal zijn kleur, hierdoor kun je seizoenen lang genieten van jouw waaltjes dikformaat in de kleur zoals je die hebt uitgezocht. Ook is een straatbaksteen dikformaat ontzettend stevig en robuust en ideaal te gebruiken voor de oprit. Na verloop van tijd verweren de stenen, hier worden de gebakken klinkers dikformaat alleen maar mooier van. De traditionele uitstraling geeft een authentieke look aan jouw tuin of oprit.

Gebakken klinkers dikformaat bekijken

Er is een breed scala aan tinten gebakken dikformaat verkrijgbaar. In onze showtuinen zijn de verschillende soorten te bekijken, waaronder de andere smallere waalformaat klinkers. Hier is al ons aanbod voor de aanleg van tuinen en terrassen te bekijken, wie weet vind je wel een mooie match. Het voordeel aan een showroombezoek is dat je de dikformaat klinkers met eigen ogen kunt bekijken en ook kunt vergelijken met andere tinten stenen. Onze adviseurs lopen hier ook rond om antwoord te geven op al jouw vragen. We hopen je snel te mogen ontvangen in een van onze showtuinen.