Brievenbussen

Een natuurstenen brievenbus zorgt voor een mooie aankleding van een huis of bedrijfspand. Je kunt kiezen uit zeer uiteenlopende modellen, van vrijstaand tot ingebouwd. Wij leveren Hardsteen brievenbussen waarvan diverse uit voorraad leverbaar zijn. Je kunt rekenen op topkwaliteit brievenbussen voor de scherpste prijs. 

Lees meer >
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

3 producten gevonden
Inbouw Brievenbus Type 1 - Basalt
€ 68,00 per stuk
(excl. BTW)
Inbouw Brievenbus Type 1 - Blauwe Hardsteen
€ 68,00 per stuk
(excl. BTW)
Inbouw Brievenbus Type 2 - Basalt
€ 94,00 per stuk
(excl. BTW)

Degelijke Hardsteen brievenbussen

Hardsteen is een compacte donkere kalksteen die is ontstaan uit verschillende soorten fossielen. Deze fossielen zijn in het materiaal lichtelijk terug te zien. Hardsteen is zoals de naam al zegt een zeer harde natuursteensoort. Kies je voor een Hardsteen brievenbus, dan ben je verzekerd van een degelijke aankoop. Het is onder andere bestand tegen vorst. Anders dan een kunststof brievenbus, is een hardsteen brievenbus een tijdloze aankoop waar je een leven lang plezier van hebt. Je moet er echter rekening mee houden dat het een natuurproduct is. Hiervoor geldt dat ze kras- en vlekgevoelig (kunnen) zijn. Dit zorgt voor de prachtige natuurlijke en karakteristieke uitstraling waar veel mensen van gecharmeerd zijn.

Diverse vrijstaande en inbouw brievenbussen uit voorraad leverbaar

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan prachtige vrijstaande en ingebouwde hardstenen brievenbussen. Je kunt een brievenbus los plaatsen bij een woning of bedrijfspand, maar ook in een zuil of muur. De vrijstaande uitvoeringen zijn doorgaans 110 centimeter hoog, dit is de meest gangbare maatvoering. Diverse designs zijn mogelijk en af te stemmen op een woning of bedrijfspand. Informeren bij specifieke wensen vrijblijvend naar de mogelijkheden.