Vanaf woensdag 3 maart zijn onze deuren alléén op afspraak geopend. Plan online je showroombezoek!

Muurafdekkers

Natuursteen muurafdekkers, ook natuursteen afdekplaten genoemd, kunnen onder andere toegepast worden aan de bovenzijde van een gemetselde muur rondom een woning of bedrijfspand. Natuursteen muurafdekkers hebben een waterkerende werking, maar zorgen daarnaast ook voor een mooie afwerking rondom huis. Je kunt bij ons terecht voor natuursteen muurafdekkers in de materialen basalt en hardsteen. Altijd voor de scherpste prijs en veelal uit voorraad leverbaar.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

2 producten gevonden
Muurafdekkers - Chinees Hardsteen Muurafdekkers - Plat
€ 15,17 per stuk
(excl. BTW)
Muurafdekkers - Basalt Muurafdekker - Plat
€ 18,00 per stuk
(excl. BTW)

Natuursteen muurafdekkers: functioneel en mooi

Totaaltegel levert natuursteen muurafdekkers die zijn voorzien van watergleuven aan de onderzijde. Op deze manier loopt het regenwater netjes weg (en niet tegen de muur). Naast de functionele eigenschappen, zorgen de natuursteen afdekplaten voor een mooie afwerking van een woning of bedrijfspand. Voor alle natuursteensoorten geldt dat je verzekerd bent van een duurzaam en tijdloos product waar vele jaren plezier van wordt beleefd. We hebben meerdere tuinartikelen en bestrating die perfect te combineren zijn met muurafdekkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan natuursteen paalmutsen en vijverranden.

Hardsteen en basalt muurafdekkers voor de laagste prijs

De natuursteen afdekplaten van Totaaltegel zijn te verkrijgen in twee materialen: hardsteen en basalt. Het zijn alle drie erg harde natuursteensoorten. Basalt is zeer hard en daardoor het minst gevoelig voor krassen. Je kunt basalt herkennen aan de vrij donkere kleur. Hardsteen is daarnaast ook een zeer populaire natuursteensoort. Fossieldeeltjes komen lichtelijk terug in deze steen, dit maakt het een unieke natuursteensoort. 

Diverse bewerkingen en maten leverbaar

Je kunt ervoor kiezen om de natuursteen muurafdekkers gezoet of geschuurd af te laten werken. Een gezoete afwerking zorgt voor een matglans eindresultaat. Bij een geschuurde afwerking worden oneffenheden in het gesteente verwijderd, maar blijft het oppervlakte vrij ruw. De natuursteen muurafdekkers zijn bij Totaaltegel verkrijgbaar in diverse afmetingen. De maten en prijzen zijn te vinden in de tabel op onze website.

Voor een mooi geheel kunnen de natuursteen muurafdekkers gecombineerd worden met natuursteen paalmutsen, natuursteen raamdorpels, natuursteen vijverranden en natuursteen terrastegels in hetzelfde materiaal. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. 

Lees meerminder