Gebakken klinkers

Natuursteen terrastegels kun je stijlvol combineren met gebakken klinkers. Er zijn erg veel combinaties mogelijk die een tuin of oprit prachtig aankleden. Naast een uitgebreid assortiment aan natuursteen tegels, kun je bij Totaaltegel terecht voor traditionele gebakken klinkers in diverse stijlen en maatvoeringen. De gebakken klinkers en bestratingmaterialen zijn per volle vracht, pallet of per vierkante meter verkrijgbaar. 

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Aanbieding
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

37 producten gevonden

Onbewerkte en getrommelde gebakken waaltjes

Gebakken waaltjes, vaak gebakken waalformaat genoemd, kunnen op zeer uiteenlopende manieren toegepast worden in uw tuin. De waaltjes zijn geschikt voor het bestraten van cirkels, slingerpaden en waaierverbanden. Het zorgt voor een mooie en authentieke uitstraling. Je kunt bij ons terecht voor onbewerkte en getrommelde gebakken waaltjes. Gebakken waalformaat is de meest voorkomende maatvoering die wij momenteel verkopen. De gebakken waaltjes die wij aanbieden zijn afkomstig uit fabrieken in Nederland, Duitsland en België. In ons assortiment vind je uitsluitend kleurvaste gebakken klinkers. Dit houdt in dat de bestrating op kleur blijft, ongeacht de weersinvloeden.

Herken een goed gebakken klinker

Een gebakken klinker of gebakken waalformaat wordt gebruikt als (sier)bestrating van een tuin of oprit. De naam is afgeleid van de heldere klank die je hoort als je op de steen tikt. Hoe harder een steen gebakken is, hoe beter de kwaliteit en hoe helderder de klank. In tegenstelling tot natuursteen, is een klinker een product dat door mensenhanden is gevormd tot een baksteen. De grondstof voor een baksteen is klei, de klei is vaak door miljoenen jaren gevormd. De hardheid van een klinker ontstaat door het op hoge temperatuur lang te bakken.

Kleine en grote partijen uit voorraad leverbaar

Wij leveren kleine partijen gebakken klinkers van twee tot tien vierkante meter, ook kun je bij Totaaltegel terecht voor grote orders voor bijvoorbeeld projecten. Wij bieden daarnaast regelmatig restpartijen aan, deze partijen komen als tweede keus uit de fabriek. Je bent altijd verzekerd van een zeer scherpe prijs en goede kwaliteit gebakken klinkers.