Lichte terrastegels

Ons assortiment bestaat uit diverse lichte terrastegels met verschillende stijlen, prints en tinten. De terrastegels met een lichte kleur zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze afmetingen gaan van 20x20 cm tot 120x120 cm. Daarnaast bieden wij lichte terrastegels en lichte tuintegels aan in twee verschillende materialen, namelijk: natuursteen en keramiek. Bekijk hieronder ons actuele productaanbod.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

29 producten gevonden
Lichte terrastegels - Trend Grey
Aanbieding
Bekijk product
Lichte terrastegels - Smooth Concrete
Aanbieding
Bekijk product
Lichte terrastegels - Milla Light
Aanbieding
Bekijk product
Lichte terrastegels - Slimboy Grey
Bekijk product
Lichte terrastegels - Quartz Yellow
Bekijk product
Lichte terrastegels - Travertin Sand
Bekijk product
Lichte terrastegels - Berg Clay (Buiten)
Aanbieding
Bekijk product
Lichte terrastegels - Beton Lime (Buiten)
Aanbieding
Bekijk product
Lichte terrastegels - Smooth Concrete Patchwork
Aanbieding
Lichte terrastegels - Berg Ash (Buiten)
Bekijk product
Lichte terrastegels - Beton Grit (Buiten)
Bekijk product

Lichte terrastegels

De kleuren beige en taupe zijn uiterst geschikt om een zonnig en zomers terras te realiseren. Hierdoor creëer je met lichte tegels in je tuin een mediterrane sfeer waar je zeker een vakantiegevoel van krijgt. Ons assortiment taupe en beige terrastegels is zeer uitgebreid en verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Ben je nog niet overtuigd van een lichte terrastegel? Bekijk dan ons aanbod tuintegels antraciet!

Lichte terrastegels van A-kwaliteit

Ons ruime aanbod bestaat uit verschillende lichte terrastegels met diverse stijlen, prints en tinten. Veruit het grootste gedeelte van ons aanbod bestaat uit grijze terrastegels gemaakt van keramiek. Een zeer populaire kleur die vaak wordt gekozen is grijs. Wij bieden terrastegels van zeer lichtgrijs tot diep donkergrijs aan. De kleur grijs is makkelijk te combineren en daarnaast ook nog eens tijdloos. Dit zorgt ervoor dat jij een leven lang kunt genieten van jouw terras.

Terrastegels met een lichte kleur toepassen

Een veel gebruikte terrastegels is de keramische terrastegel. Deze wordt gemaakt van een mengsel waar onder andere zand en klei in zit. Dit wordt op een zeer hoge temperatuur gebakken. De tegels worden daarnaast voorzien van een beschermende toplaag. Dit zorgt ervoor dat keramische tegels krasbestendig, kleurvast en zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over vlekken. Door deze eigenschappen kun je jarenlang plezier beleven van jouw terras.

Showroom bezoeken

Wij begrijpen als geen ander dat het maken van een keuze niet makkelijk is. Wij helpen je daarom graag in een van onze showrooms. Onze adviseurs staan hier voor je klaar om alle mogelijkheden door te spreken en te laten zien. Wij hopen je binnenkort graag te mogen verwelkomen!