Outlet Terrastegels

Diverse soorten partij aanbiedingen en restpartijen. Deze terrastegels zijn zo voordelig geprijsd omdat ze bijvoorbeeld uit ons assortiment gaan of omdat ze lichte beschadigingen hebben. Onze outlet terrastegels bestaan uit zowel keramische tuintegels als natuursteen tuintegels.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

5 producten gevonden
Restpartij
Outlet Terrastegels - Quartz Vulcano
Actie
€ 31,75 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Outlet Terrastegels - Quartz Bianco
Actie
€ 35,88 per m2
Nu € 23,92 per m2
(excl. BTW)
Outlet Terrastegels - Concrete Look Dark Grey
Actie
€ 29,90 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Outlet Terrastegels - Pistoia Graphite
Actie
€ 32,00 per m2
Nu € 25,00 per m2
(excl. BTW)
Outlet Terrastegels - Leisteen Multicolor Brazil (Buiten)
Actie
€ 37,50 per m2
Nu € 33,50 per m2
(excl. BTW)

Eenvoudig filteren en kiezen

Door aan de linkerzijde van de pagina gebruik te maken van de diverse filters kun je het aanbod filteren naar jouw wensen. Toch nog vragen? Neem dan gerust contact op via de telefoon of mail! Niet op zoek naar een beschadigde of uitlopende partij maar wel een beperkt budget? Kijk dan naar onze terrastegel prijstoppers. Dit zijn geen uitlopende producten, maar producten die altijd scherp zijn geprijsd.

Topkwaliteit voor outlet prijzen

Ons reguliere assortiment bestaat uit mooie terrastegels die voor de beste prijs/kwaliteit verhouding worden aangeboden, daarnaast hebben wij diverse terrastegels outlet. Een terrastegel outlet is een prima tegel die voor een zacht prijsje wordt aangeboden. Dit zijn producten die nieuw zijn in ons assortiment of kleine aantallen tegels die over zijn na een bestelling waarbij producten geïmporteerd zijn. Ook bieden wij zo nu en dan restpartijen aan van producten die niet meer leverbaar zijn of producten die licht beschadigd zijn. Wanneer dit het geval is, dan wordt dit er altijd bij vermeld. De prijs is dan ook afgestemd op de betreffende partij. Outlet terrastegels kunnen meestal niet bijbesteld worden. 

Diverse restpartijen te koop

Een terrastegel outlet is een goedkope optie om een terras aan te leggen. Onze outlet tegels worden aangeboden voor een zeer scherpe prijs en zijn uitermate geschikt als terrastegel. Totaaltegel biedt restpartijen natuursteen en keramiek aan die wellicht hier en daar wat oneffenheden of kleurverschillen bevatten. Dit wordt niet als storend ervaren omdat deze oneffenheden na verloop van jaren ook bij natuursteen ontstaan. Dit zorgt voor de karakteristieke uitstraling waar veel klanten van gecharmeerd zijn. De keramiek outlet tegels zijn meestal nieuwe producten die we willen introduceren of producten die uit het assortiment verdwijnen. 

Lees meerminder