Onze deuren zijn vanaf zaterdag 15 januari weer geopend! Kom gerust langs in een van onze showrooms, ook zonder afspraak!

Grote terrastegels

In tegenstelling tot een kleine tegel zorgen grote terrastegels voor een ruimtelijk effect. Door de strakke lijnen die ontstaan krijgt een terras een strakke uitstraling wat zorgt voor een rustig beeld. De tuintegels zijn mooi te combineren met groene volle borders en een mooi gazon. De tegels zullen op deze manier een lust voor het oog zijn. Ook zijn de tegels stijlvol te combineren met houten accenten zoals bijvoorbeeld: bloembakken, een tuin set en een houten overkapping.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Aanbieding
Monster
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

55 producten gevonden
Grote terrastegels - Belgium Grey Concrete
Aanbieding
€ 31,06 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Grote terrastegels - Leisteen Mustang Black (Buiten)
Aanbieding
€ 37,87 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Grote terrastegels - Ancient Bluestone Dark
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Grote terrastegels - Ancient Bluestone Grey
Aanbieding
€ 37,87 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Grote terrastegels - Black Berry Leisteen (Buiten)
€ 33,50 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Grote terrastegels - Ultra Contemporary Brown
€ 35,50 per m2
(excl. BTW)
Grote terrastegels - Ultra Contemporary Light Grey
€ 35,50 per m2
(excl. BTW)
Grote terrastegels - Ultra Gare Graphite
€ 35,50 per m2
(excl. BTW)
Grote terrastegels - Ultra Gare Sand
€ 35,50 per m2
(excl. BTW)
Grote terrastegels - Ultra Mustang
€ 35,50 per m2
(excl. BTW)
Grote terrastegels - Belgium Noir
Aanbieding
€ 43,69 per m2
Nu € 37,14 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Grote terrastegels - Beton Land (Buiten)
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)

Grote tuintegels: de voordelen

Bij een terras met grote terrastegels beperk je het aantal voegen tussen de tegels. Het minimaliseren van voegen beperkt de kans op grote ophopingen van vuil en zand tussen de tegels. Ook zijn de tegels eenvoudig schoon te vegen door het grote formaat. Terrastegels van groot formaat zijn dus erg onderhoudsvriendelijk. Grote tegels voor in de tuin zijn verkrijgbaar in verschillende formaten variërend van terrastegels 80x80 cm tot terrastegels 100x100 cm.  Ook beschikken we over een ruime keuze uit verschillende materialen.

Grote grijze tuintegels

Wanneer je graag voor een onderhoudsvriendelijke tegel wil gaan is keramiek een goede keuze. Bij deze tegel hoef je je geen zorgen te maken voor krassen of vuil. Naast keramiek hebben we ook grote natuursteen terrastegels. Elke steensoort geeft een eigen sfeer aan de tuin. Naast de verschillende soorten materialen hebben we ook tegels in verschillende kleuren. Op het moment zijn de grote grijze tuintegels erg populair. Verder bestaat ons brede assortiment uit diverse tuintegels met verschillende prints, stijlen en afwerkingen.

Breng een bezoek aan de showroom & showtuin

Het kiezen van een tegel is niet eenvoudig. Of je nu kiest voor tuintegels groot of klein, we staan voor je klaar in onze showrooms in Vianen (Utrecht) en Hegelsom (Limburg). Onze adviseurs geven je advies op maat zodat je uiteindelijk de beste keuze kunt maken en super tevreden bent met je nieuwe terras!