Koopavond Vianen: Onze nieuwe showroom in Vianen is op vrijdagen tot 20:00u geopend!

Tegels kopen

Bij Totaaltegel kun je alle denkbare tegels kopen in een groot aantal afmetingen en bewerkingen. Ons assortiment is zeer divers en bestaat uit tegels in diverse prijsklassen. Zo zijn er voor elke klant diverse geschikte tegels te koop. Totaaltegel heeft tegels te koop voor diverse doeleinden: vloertegels, wandtegels, terrastegels en gebakken klinkers. Een tegel kopen bij Totaaltegel kan al binnen enkele dagen. Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar waardoor een snelle levering mogelijk is. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. De keramische tegels zijn voornamelijk afkomstig uit Spanje en Italië. De natuursteen tegels uit landen binnen en buiten Europa zoals Turkije, India, Brazilië en China. Doordat wij onze producten rechtstreeks inkopen bij onze fabrikanten, kunnen klanten bij ons goedkope tegels kopen. Onze tegel prijzen liggen zeer laag in de markt door onze rechtstreekse inkoop van tegels in grote aantallen en lage overheadkosten. Je bent van harte welkom om ons aanbod tegel aanbiedingen te bekijken in onze showroom en showtuin.

Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 15,98 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Quartz Vulcano
Actie
€ 31,75 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Calis Grey
Actie
€ 25,06 per m2
(excl. BTW)

Goedkope tegels kopen bij Totaaltegel

Het hele jaar door kun je bij Totaaltegel goedkope tegels kopen. Wij bieden vaste lage prijzen tegels en geven direct een scherpe prijs af. Wij hechten grote waarden aan de kwaliteit van onze producten. Met veel van onze leveranciers werken wij al jaren samen waardoor wij de kwaliteit van onze producten voor een groot deel kunnen waarborgen. Tevens controleren wij alle producten bij binnenkomst op gebreken. Uiteraard kan er onderweg altijd iets mis gaan, daarom vragen wij onze klanten altijd om een bestelling te controleren en eventuele reclamaties te doen binnen 24 uur na levering. Klanten zijn (op afspraak) tevens van harte welkom om partijen en producten vooraf te bekijken. Wij gaan transparant te werken en willen daarmee laten zien dat wij goedkope tegels aanbieding die van A-kwaliteit zijn. Naast onze vaste lage prijzen tegels, lopen er regelmatig tegels aanbiedingen. Dit zijn veelal nieuwe producten die aan ons assortiment zijn toegevoegd en die wij onder de aandacht willen brengen. Andere aanbiedingen zijn producten die wij in grote aantallen, tegen een zeer scherpe prijs hebben ingekocht. Deze inkoopvoordelen delen we met onze klanten in de vorm van een tegel aanbieding. 
 

Tegels aanbieding in keramiek en natuursteen

Je kunt bij Totaaltegel terecht voor natuursteen en keramiek tuintegels. In onze showtuin worden diverse tuintegels en gebakken klinkers gepresenteerd in een groot oppervlak. Bij een natuursteen terras is geen enkele tegel hetzelfde, dit is een van de redenen dat wij zoveel mogelijk producten in een groot oppervlak presenteren. Ook bestaan de keramische terrastegels uit modules met diverse prints voor een natuurlijke uitstraling. Zowel natuursteen als keramische tegels moeten gemengd gelegd worden voor een mooi geheel. 
 
Keramische tegels: Totaaltegel biedt een groot assortiment keramische vloertegels en keramische terrastegels aan in diverse prijsklassen. Veel van de keramische tegels zijn gebaseerd op natuursteen tegels, denk aan de Basalt Look, Leisteen Look of Hardsteen Look tegels. Ook zien we dat de Betonlook tegels en de Houtlook tegels nog altijd veel gekozen worden voor zowel binnen als buiten. Totaaltegel levert A-kwaliteit keramiek tegels voor de beste prijs. De tegels zijn afkomstig uit Spanje en Italië. Regelmatig lopen er aanbiedingen tegels voor zowel binnen als buiten. Deze aanbiedingen worden op onze website aangeduid als ‘actie’ producten. 
 
Natuursteen tegels: Ons assortiment bestaat uit een grot aantal natuursteen tegels zoals Basalt, Hardsteen, Graniet, Leisteen, Marmer, Travertin en Franse Dallen. Elke natuursteen tegel heeft zijn specifieke eigenschappen. In vergelijking tot keramiek is natuursteen gevoelig voor krassen, vlekken en zuurhoudende middelen. Deze eigenschappen kunnen gezien worden als een nadeel, maar zorgen anderzijds ook voor de natuurlijke uitstraling waar veel mensen naar op zoek zijn. Bij Totaaltegel kun je een natuursteen tegel kopen voor de laagste prijs. Onze tegels prijzen zijn zo laag doordat wij onze producten rechtstreeks importeren vanuit landen binnen en buiten Europa. Ook binnen ons natuursteen assortiment lopen regelmatig interessante tegel aanbiedingen. Dit zijn veelal producten die uit voorraad leverbaar zijn en die wij in grote aantallen importeren. Een tegel aanbieding is altijd een A-kwaliteit tegel, mits specifiek aangegeven. Je bent van harte welkom om de partijen te bezichtigen op ons opslagveld. 
 

Tegels prijzen bij Totaaltegel

Voor de beste tegels aanbiedingen ben je bij Totaaltegel aan het juiste adres. Wij draaien en niet omheen en bieden al onze producten direct voor de beste prijs aan. De tegel prijzen van onze vloertegels, wandtegels en terrastegels liggen laag vanwege onze scherpe inkoop in diverse landen. Alle import producten komen binnen op ons opslagveld, waar ze vervolgens gecontroleerd worden. Een groot deel van ons assortiment is uit eigen voorraad leverbaar. Ben je op zoek naar een specifieke vloer, informeer dan altijd naar de mogelijkheden. Naast onze vaste lage prijzen, hebben wij altijd diverse leuke aanbiedingen tegels. Dit zijn vaak nieuwe producten die we onder de aandacht willen brengen of uitlopende producten die niet meer leverbaar zijn. Totaaltegel biedt zowel keramiek als natuursteen aanbieding tegels. Bekijk het actuele aanbod op de website of informeer vrijblijvend naar de lopende tegel aanbiedingen.