Corona-update 12-01-2021
Wij zijn helaas genoodzaakt onze showrooms te sluiten t/m 9 februari 2021. We zijn deze periode wel bereikbaar. Bekijk hier de aangepaste bereikbaarheid en afhaalmogelijkheden

Tegels 60x60

Totaaltegel biedt een zeer uitgebreid assortiment in tegels 60x60 in diverse kleuren en bewerkingen tegen zeer scherpe prijzen. Voor elke smaak en stijl zijn er op Totaaltegel.nl tegels te vinden die perfect passen bij jouw huis en terras. We verkopen wandtegels, vloertegels en terrastegels in de afmeting 60x60. Het verschil tussen binnen en buitentegels zit in de dikte van de tegel. Een keramische tegel voor buiten is doorgaans 2 cm dik en een natuursteen terrastegel 2,5 of 3 cm. Een keramische tegel voor binnen is 1 cm dik en natuursteen heeft een dikte van 1,5 of 2 cm voor binnen. Een tegel 60x60 kan een wandtegel zijn, al wordt er in het algemeen eerder gekozen voor een rechthoekig model. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op en onze medewerkers helpen je graag verder. Graag een e-mail sturen? Mail dan je vragen naar: sales@totaaltegel.nl.

Vloertegels 60x60

De meest gekozen afmeting van een vloertegel op dit moment is de vloertegel 60x60 cm. Een grote vloertegel maakt een kleine ruimte optisch groter. Vloertegels bepalen in grote mate de uitstraling van bijvoorbeeld de keuken, de hal, de woonkamer en de badkamer. Het is dus erg belangrijk goed na te denken over welke soort tegel je wil gebruiken; denk aan kleur, materiaal en afmeting. Door te kiezen voor een vloertegel van 60x60 cm, zorg je vrijwel zeker voor een optisch grotere ruimte. Hier bij Totaaltegel hebben we diverse soorten vloertegels 60x60, variërend van natuursteen, keramiek en composiet. Weet je niet zeker welke tegel het beste bij jouw wens past? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een adviserend gesprek!
 
Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 16,77 per m2
(excl. BTW)
Oxidart Black
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Via Appia Cross Cut Beige Krystal
€ 48,15 per m2
(excl. BTW)
Space Graphite
€ 27,23 per m2
(excl. BTW)

Wandtegels 60x60

Geef je badkamer een unieke uitstraling met wandtegels 60x60! Of je nu kiest voor natuursteen wandtegels of keramische wandtegels met de afmeting 60x60, je weet zeker dat je een unieke uitstraling creëert. Ga je een relatief kleine ruimte betegelen? Wanneer je kiest voor wandtegels 60x60 zorg je voor een optisch grotere ruimte. Wij hebben diverse soorten wandtegels in ons assortiment, namelijk natuursteen, keramiek en composiet.
 
FineArt Ecru
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)
Marmocrea Beige Impero Krystal
€ 52,02 per m2
(excl. BTW)
Oxidart Copper
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Grainstone Rough Taupe - Naturale
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)

Terrastegels 60x60

Ook terrastegels 60x60 zorgen voor een optisch grotere ruimte, in dit geval een optisch groter terras. Ga je een relatief klein terras aanleggen, dan kun je zeker gaan voor terrastegels 60x60. We hebben natuursteen, keramische en beton terrastegels 60x60 in ons assortiment. Kies je voor een keramisch terrastegel 60x60 dan kies je voor een bijna onderhoudsvrije terrastegel. Kies je voor een natuursteen terrastegel 60x60 dan kies je voor een terras met een prachtige uitstraling en uitstekende duurzaamheid. Kies je voor een betontegel 60x60 dan kies je voor een duurzaam terras.
 
Leisteen Mustang Black (Buiten)
Actie
€ 39,55 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Basaltino
Actie
€ 28,84 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Slimboy Black
Actie
€ 27,23 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)

Tegels 60x60 koop je voordelig bij Totaaltegel.nl

De tegel 60x60 is een vrij grote vloertegel die zeker niet duur hoeft te zijn! Deze grote tegel is tegenwoordig ontzettend populair en wordt in vele uitvoeringen toegepast in huis en op het terras. Totaaltegel.nl houdt de laatste trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en biedt dan ook een actueel aanbod van tegels. De 60x60 tegels zijn bij Totaaltegel.nl zeer scherp geprijsd. Dit is mogelijk door rechtstreekse import vanuit het buitenland. Neem bijvoorbeeld de klassieke vloertegel Nero Victorio Anticato met een zeer voordelige prijs per vierkant meter. Deze tegel van leisteen is met de hand bewerkt om die klassieke touch te creëren die je graag wenst. Naast klassieke 60x60 tegels hebben wij natuurlijk ook diverse strakke, gepolijste vloertegels met een moderne hoogglans uitstraling. Ben je op zoek naar een andere afmeting tegels? Kijk dan ook eens bij de ‘Vloertegels op Afmeting’ op onze website om het gewenste formaat tegel te vinden. Naast vloertegels 60x60 kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor tegels 10x10 of tegels 80x80. Naast vloertegels verkopen wij ook keramische en natuursteen wandtegels en terrastegels. Zo ben je voor alle tegels binnen – en buitenshuis bij Totaaltegel.nl aan het juiste adres!

Zelf tegels 60x60 leggen?

Tegels 60x60 zijn de beste manier om een keuken- of badkamervloer af te werken. Ze bieden maximale bescherming tegen vocht en zijn makkelijk te onderhouden. Geef elke ruimte een eigen sfeer met een mooie tegel 60x60. Wil jij zelf 60x60 tegels leggen? Dan moet je wel in je achterhoofd houden wat tegels 60x60 leggen nu eigenlijk precies inhoudt? Is het iets dat je zelf kunt doen of is het verstandig om iemand in te huren om deze klus te klaren? We leggen het graag voor je uit, zodat je zelf de keuze kunt maken.

Zelf 60x60 tegels leggen is een tijdrovende en precieze klus. Je moet een aantal stappen doorlopen en het is maar de vraag of het resultaat naar wens is. Zorg allereerst dat de ondergrond vlak is. In de ondergrond moet maximaal een verschil van 3 millimeter zitten. Vervolgens stel je een legplan op dat het uiteindelijk leggen van de vloertegels eenvoudiger maakt. Hierin wordt vastgesteld welke legpatronen en legverbanden er worden gebruikt voor de te betegelen oppervlakte. Hierna is het zaak om de tegels te lijmen en te leggen. Als de 60x60 tegels in de ruimte liggen is het nog een kwestie om de tegels te voegen. Het is belangrijk dat dit proces zorgvuldig wordt uitgevoerd. Tot slot breng je tussen de naden een elastische schimmelvrije kit aan die schimmelvorming tegengaat. Weet je na deze stappen zeker dat je de tegels 60x60 niet zelf gaat leggen en zie je door de bomen het bos niet meer? Neem dan contact met ons op, zodat wij je meer informatie kunnen geven over het leggen van de gekozen tegelvloer door onze professionele tegelzetters. Door vakkennis en ervaring hebben tegelzetters de klus sneller geklaard en je zit minder lang in de rommel. Een heerlijk gevoel als je weet dat je weer snel gebruik kunt maken van bijvoorbeeld je keuken of badkamer. Als het zelf tegelen verkeerd afloopt, ben je namelijk vaak duurder uit dan wanneer je direct een tegelzetter inschakelt. Is het tegelen door een tegelzetter niet goed gegaan, dan heb je altijd garantie waarop je kunt terugvallen. De ervaring van een tegelzetter heeft ook als voordeel dat hij je alle informatie geeft over legpatronen of andere zaken waar jij zelf niet bij stil hebt gestaan.

Vragen over tegels 60x60?

Dankzij ons ruime assortiment kan het maar net zo zijn dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Misschien heb je wel nu vragen over het onderhoud van tegels 60x60. Maak in dat geval dan een afspraak voor een uitgebreid advies. Onze medewerkers maken graag tijd voor je en laten je alle mogelijkheden zien in de showroom. Een afspraak maak je heel eenvoudig telefonisch of per e-mail.

Bekijk ook eens de beoordelingen van klanten die eerder een aankoop hebben gedaan bij Totaaltegel.nl. Je krijgt dan een goede indruk van onze service en producten. Heb je reeds een aankoop gedaan en heb je verbeterpunten voor ons? Schrijf je beoordeling en deel je ervaring met anderen!