Openingstijden Kerst en Nieuwjaar: bekijk onze aangepast openingstijden en productie-, afhaal- en leverdagen.

Tegels 30x30

Totaaltegel biedt alle denkbare tegels aan in keramiek en natuursteen, waaronder ook tegels 30x30. Dit kan zowel als vloertegel en als wandtegel erg mooi toegepast worden. De meest gekozen natuursteen tegel in deze afmeting is de Mustang Black Leisteen 30x30. Verder kun je bij Totaaltegel terecht voor 30x30 tegels keramiek met een verouderde uitstraling zoals de tegels uit de ‘Pietra serie’. De tegeltjes uit deze serie zijn leverbaar in drie kleuren: zwart, grijs en wit. Ook in combinatie zijn deze tegeltjes erg leuk toe te passen. Het aanbod in tegels 30x30 is groot, echter het aanbod dat ook uit voorraad geleverd kan worden is vaak minder groot. Een tegel met een afmeting van 30x30 cm is namelijk een minder gangbare maatvoering. Om deze reden hebben veel aanbieding tegels in deze afmeting niet standaard op voorraad liggen, dit geldt bijvoorbeeld ook voor tegels 50x50 en tegels 80x80. We zien in het natuursteen assortiment dat de volgende afmetingen het meest gekozen worden: 30x60, 40x80 en 60x60 cm. In de keramiek zijn dit 60x60, 60x90 en 75x75 cm. We zien dat de grote afmetingen steeds meer in opkomst zijn. Grote afmetingen zorgen voor een luxe uitstraling, een en anders is echter wel afhankelijk van de grootte van de ruimte of het terras waar de tegels komen te liggen. In onze showroom en showtuin zijn zowel natuursteen als keramiek tegels te bekijken in diverse afmetingen, in een groter oppervlak. Breng geheel vrijblijvend een bezoek om het beste beeld te krijgen van de diverse afmetingen. 

Vloertegels en wandtegels 30x30

Toaaltegel biedt diverse vloertegels 30x30 en wandtegels 30x30 aan. De combinaties die er mogelijk zijn tussen vloer- en wandtegels zijn eindeloos. Zo kun je kiezen voor eenzelfde vloer- en wandtegel of juist een compleet ander product. We zien vaak dat er een combinatie wordt gemaakt tussen een grotere vloertegel (minimaal 60x60 cm) en een kleinere wandtegel (15x15, 20x20, 30x30, 30x60). Alle variaties zijn mogelijk! Ook zien we vaak het gebruik van mozaïek matjes met een afmeting van 30x30 cm, muurbekleding of muurstrips. Een combinatie die we minder vaak zien zijn 30x30 tegels voor een vloer in combinatie met wandtegels 30x30, uiteraard is wel alles mogelijk. De afgelopen jaren zijn de Portugese Look vloer- en wandtegel (keramiek) ook in populariteit toegenomen. Het is een uitgesproken, maar tijdloos product. We zien echter weinig Portugese Look tegels met een afmeting van 30x30 cm. Doorgaans hebben deze tegeltjes een afmeting van 15x15 cm of 20x20 cm. In onze showroom zijn alle producten te bekijken en combineren. Wij denken graag mee over een passende combinatie die aansluit bij uw wensen. Zowel op het gebied van keramiek als natuursteen zijn er veel opties. Wij geven graag een toelichting op de voor- en nadelen van beiden productgroepen. 
 
Pietra del Nord Blu
€ 31,82 per m2
(excl. BTW)
Pietra del Nord Mosaico Mix
€ 9,18 per stuk
(excl. BTW)
Pietra del Nord Grey
€ 31,82 per m2
(excl. BTW)
Pietra del Nord Bia
€ 31,82 per m2
(excl. BTW)

30x30 tegels voor buiten

Het aanbod 30x30 terrastegels is vrij beperkt omdat het een afmeting is die heel weinig gekozen wordt. We zien dat er dan eerder gekozen wordt voor een 20x20 terrastegel omdat dit net wat speelser oogt. Denk bijvoorbeeld aan de Hardsteen 20x20 tegels die zorgen voor een uniek geheel. Zowel de gezoet als geschuurde variant zijn populair, maar ook tijdloos. In veel gevallen wordt er dan een combinatie gemaakt met een grotere tegel. Een tussenmaat is een 50x50 terrastegel, echter is het aanbod hierin vrij beperkt. Er wordt dan eerder gekozen voor een 60x60 tegel of groter.  In onze showtuin zijn een groot aantal producten te bezichtigen in een groter oppervlak. Dit geeft het beste beeld van een tegel. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie te maken van tegels met ons complete assortiment gebakken klinkers van de Wienerberger fabriek, een van de grootste aanbieders een klinkers in waalformaat en dikformaat. Informeer geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn of bezoek onze showroom en showtuin. 
Vietnamese Hardsteen - Geschuurd & Getrommeld
Actie
€ 27,80 per m2
Nu € 25,00 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen - Getrommeld
€ 25,00 per m2
(excl. BTW)