Totaaltegel Hegelsom is tijdens de wegwerkzaamheden gewoon bereikbaar via o.a. de Spoorweg. Volg indien nodig de bewegwijzering!

Portugese tegels badkamer

Keramische Portugese tegels zijn uitermate geschikt voor toepassing in een badkamer of toilet. We zien vaak een combinatie tussen Portugese badkamertegels en Portugese tegels toilet. Ook is een combinatie met reguliere vloer- of wandtegels erg mooi. In onze showroom zijn alle Portugese tegels badkamer te bekijken en combineren. Wanneer je kiest voor een badkamer met Portugese tegels ben je verzekerd van een uniek geheel. We kennen de Portugese tegels voornamelijk als cementtegels. De afgelopen jaren is het Portugees keramiek sterk toegenomen. Er wordt steeds vaker gekozen voor dit materiaal vanwege de onderhoudsvriendelijkheid. Cementtegels zijn gevoelig voor onder andere vlekken en krassen, dit is bij keramische Portugese tegels niet het geval. Dit zijn tevens redenen om te kiezen voor keramische Portugese badkamertegels. In de badkamer wordt namelijk veel gebruik gemaakt van producten die een cementtegel blijvend kunnen beschadigen, denk aan nagellak(remover) en gezichts- en haarproducten. Wanneer er gekozen wordt voor keramische Portugese tegels hoef je hier niet bang voor te zijn. 

Portugese vloertegels badkamer

Portugese tegels kunnen zowel op de vloer als op de wand worden toegepast. Portugese vloertegels zijn uitermate geschikt voor een badkamer. Het zorgt voor een speels en uniek eindresultaat. Totaaltegel biedt diverse Portugese vloertegels aan die toegepast kunnen worden op een badkamervloer. Het is in de meeste gevallen mogelijk om dezelfde tegel als wandtegel toe te passen. Ook zien we vaak een combinatie met een effen wandtegel in dezelfde of soortgelijke kleurstelling.
 
Pietra del Nord Vintage
Monster mogelijk
  Vanaf € 42,02 per m2
  incl. BTW
  Byron Mosaico A-Dark
   € 16,95 per stuk
   incl. BTW
   Byron Mosaico B-Light
    € 16,95 per stuk
    incl. BTW

    Portugese wandtegels badkamer

    Ben je op zoek naar een echte eyecatcher tegen de muur, dan zijn Portugese wandtegels een mooie optie. De Portugese wandtegels kunnen op allerlei muren van de badkamer toegepast worden: in de douche, tegen het bad of het toilet of tegen de wand waar de wastafel hangt. Alle combinaties zijn mogelijk! Een Portugese wandtegel kan mooie gecombineerd worden met een Portugese vloertegel of, wanneer je het wat rustiger wilt houden, met een keramische of natuursteen vloertegel in een effen kleur. Wij denken graag met je mee! 
     
    Pietra del Nord Mosaico Mix
     € 10,76 per stuk
     incl. BTW
     Patchwork Classic 05
      € 71,16 per m2
      incl. BTW
      Casablanca Ziane
       € 88,95 per m2
       incl. BTW

       Combineer Portugese tegels toilet en badkamer

       Erg leuk is een toilet met Portugese vloertegels en/of Portugese wandtegels. De leuke tegeltjes maken het kleinste kamertje in huis nét even wat spannender. Het aanbod in kleuren en motieven is erg groot, wat de keuze ook lastig kan maken. Totaaltegel heeft een mooi assortiment keramische Portugese tegels samengesteld. Portugese tegels toilet worden erg vaak gekozen omdat de ruimte klein is en het resultaat daardoor niet erg extreem. Toch zijn Portugese tegels keuken ook prachtig! Het oppervlak is in deze ruimte een stuk groter, maar kan toch vrij rustig gehouden worden door een zachte kleur te kiezen en een combinatie te maken met effen tegels. De mogelijkheden wat betreft legwijze zijn tevens uiteenlopend, denk aan het maken van een band van effen tegels rondom de tegeltjes met een motiefje. Dit kan ook gedaan worden in een badkamer met Portugese tegels. De combinaties die gemaakt kunnen worden in een badkamer Portugese tegels zijn zeer divers. Er kan gekozen worden voor vloertegels of wandtegels of een combinatie van beiden. Breng een bezoek aan onze showroom en wij denken graag met je mee!

       Portugese tegels badkamer kopen bij Totaaltegel

       Totaaltegel is sinds 2016 importeur van de mooiste Portugese vloertegels en Portugese wandtegels. Wat ook erg mooi is zijn Portugese wandtegels met een subtiele glans. Het zorgt voor een prachtige luxe, maar ook speelse uitstraling. De Portugese wandtegels worden vaak plaatselijk toegepast, denk aan een strook onder de kraan of een band achter het toilet. Bij de aankoop van badkamer Portugese tegels is het van belang om te kijken naar het materiaal. Ben je specifiek op zoek naar Portugese cementtegels of ga je toch liever voor de keramische variant? Laat je goed informeren over de voor- en nadelen zodat je vele jaren kunt genieten van deze mooie tegeltjes. Wij importeren al onze producten zelf bij onze fabrieken. We kunnen hiermee een perfecte kwaliteit waarborgen, een uniek assortiment samenstellen en minstens zo belangrijk: scherpe prijzen hanteren. Informeer geheel vrijblijvend naar ons assortiment en prijzen. Onze showroom in Hegelsom in geopend van maandag t/m zaterdag. Onze showroom in Vianen is geopend van dinsdag t/m zaterdag.