Corona-update 12-01-2021
Wij zijn helaas genoodzaakt onze showrooms te sluiten t/m 9 februari 2021. We zijn deze periode wel bereikbaar. Bekijk hier de aangepaste bereikbaarheid en afhaalmogelijkheden

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels zijn door een eeuwlang proces ontstaan in de natuur en vervolgens verwerkt als tegels in diverse afmetingen. Er bestaan vele soorten natuursteen, de meest bekende soorten zijn leisteen, graniet, marmer, basalt, hardsteen en travertin. Het unieke aan natuursteen tegels zijn de kleuren en structuren die in elke steen weer anders zijn. Geen enkele steen is hetzelfde en dit maakt het zeer karakteristiek. Totaaltegel is al meer dan 10 jaar importeur van de mooiste natuursteen tegels die afkomstig zijn uit landen over de hele wereld. Onze werkwijze is uniek omdat wij onze producten rechtstreeks vanuit de fabriek importeren om ze vervolgens aan te bieden aan de consument. Ons assortiment bestaat uit natuursteen vloertegels, natuursteen wandtegels, natuursteen terrastegels maar ook muurpanelen zoals strips en stone panels. Totaaltegel beschikt over een grote showroom en showtuin waar diverse natuursteen tegels in groot oppervlak gepresenteerd liggen. Veel natuursteen tegels zijn uit voorraad leverbaar en kunnen in dat geval al binnen 1 week geleverd worden. Specifieke maten of wensen kunnen besteld worden, er dient dan wel rekening gehouden te worden met een langere levertijd voor deze natuursteen tegels. 

Natuursteen vloertegels voor de beste prijs

Totaaltegel is importeur van een groot aantal natuursteen vloertegels die voor een zeer scherpe prijs aangeboden worden. Al onze natuursteen vloertegels worden rechtstreeks geïmporteerd vanuit landen over de hele wereld. Natuursteen vloertegels zorgen voor een unieke uitstraling in huis. Het aanbod in materialen is zeer divers, van heel strak en modern tot landelijk en authentiek. De soorten natuursteen vloertegels die Totaaltegel aanbiedt zijn: travertin, leisteen, marmer, hardsteen, graniet en Franse dallen. In onze showroom worden diverse natuursteen vloertegels getoond in een groter oppervlak. We informeren je graag over de eigenschappen van alle natuursteensoorten. 

Bekijk online ons complete aanbod natuursteen vloertegels

Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 16,77 per m2
(excl. BTW)
Star Galaxy Graniet / Black Galaxy - Gepolijst
Actie
€ 37,00 per m2
Nu € 30,49 per m2
(excl. BTW)
Steel Grey Graniet - Leather Finish
€ 58,50 per m2
Nu € 53,67 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Binnen)
Actie
€ 24,27 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)

Bijpassende natuursteen wandtegels

Naast een aanbod in natuursteen vloertegels, bieden we ook diverse natuursteen wandtegels aan. In veel gevallen kan een natuursteen vloertegel ook als wandtegel worden toegepast. Dit is afhankelijk van de dikte van de tegel. Wandtegels hebben doorgaans een dikte van 1 – 1,5 cm. We zien vaak dat klanten een combinatie maken van dezelfde natuursteen vloertegels en wandtegels. Ook is het mogelijk om natuursteen te combineren met keramiek. Ook daarin bieden wij een passend assortiment.

Al onze natuursteen wandtegels zijn te vinden op onze website. 

Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 16,77 per m2
(excl. BTW)
Star Galaxy Graniet / Black Galaxy - Gepolijst
Actie
€ 37,00 per m2
Nu € 30,49 per m2
(excl. BTW)
Crystal White Composiet
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)

Compleet aanbod in natuursteen terrastegels

Een natuursteen terrastegel is al jarenlang een veel verkocht product voor het aanleggen van een terras of pad. De benaming geeft al aan dat natuursteen terrastegels erg mooi aansluiten bij het groen in een tuin. Een natuursteen terrastegel is heel karakteristiek door zijn nuances in kleur en structuur. Onze producten zijn afkomstig uit eigen import waardoor wij zeer scherpe prijzen kunnen hanteren. Ons aanbod in natuursteen terrastegels bestaat uit: graniet, basalt, travertin, leisteen en hardsteen. Naast natuursteen bieden wij ook keramische terrastegels aan. 

Bekijk ons volledige aanbod natuursteen terrastegels

Leisteen Mustang Black (Buiten)
Actie
€ 39,55 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Buiten)
€ 22,50 per m2
(excl. BTW)
Travertin Light - Soft Finish
€ 36,00 per m2
(excl. BTW)

Goedkope natuursteen tegels 

Totaaltegel importeert de tegels natuursteen vanuit de hele wereld en koopt deze in grote aantallen in waardoor goedkope natuursteen tegels aangeboden kunnen worden. Dit is tevens mogelijk door het hanteren van lage marges en het laag houden van onze overheadkosten. Elke tegel natuursteen is uniek en heeft zijn specifieke eigenschappen: 

Leisteen tegels zijn afkomstig uit Brazilië en te herkennen aan de gelaagde structuur. Leisteen heeft een natuurlijk slijtoppervlak en heeft geen verdere bewerkingen ondergaan. Het voordeel van deze natuursteen tegel ten opzichte van andere natuurstenen tegels is de kleurvastheid. Leisteen tegels zijn daarom erg populair als terrastegel, mede omdat het een betaalbare natuursteen tegel is. De meest bekende leisteen tegels zijn: Mustang Black leisteen, Black Berry leisteen en Jaddish Green leisteen. Deze natuursteen tegels zijn verkrijgbaar als vloertegels, wandtegels en als natuursteen terrastegels. Tevens is Mustang Black leisteen verkrijgbaar als muurstrip. In onze showroom en showtuin zijn alle producten te bekijken in een groter oppervlak. Tevens bieden wij diverse natuursteen look tegels die machinaal vervaardigd zijn (keramische tegels).

Een graniet tegel is een harde natuursteensoort die we veel zien als materiaal voor aanrechtbladen, maar ook als vloertegel en terrastegel. Totaaltegel importeert diverse graniet vloertegels en terrastegels uit India en China. Graniet tegels zijn uiterst duurzaam en worden daardoor nog altijd veel toegepast binnen én buiten. Bekende graniet soorten die veel worden afgenomen bij Totaaltegel zijn Graniet Steel Grey, Star Galaxy Graniet en Nero Assoluto Graniet. Star Galaxy en Nero Assoluto zijn tevens materialen die wij gebruiken voor de productie van vensterbanken. In tegenstelling tot leisteen wordt graniet op diverse manieren bewerkt: leather finish, gepolijst en gebrand & geborsteld. De natuursteen tegels prijzen liggen uiteen, zo ligt graniet hoger in prijs dan leisteen. Dit verschil in prijs heeft te maken met de bewerking van graniet tegels en de hardheid van dit gesteente. 

Totaaltegel biedt verder diverse marmer soorten aan die afkomstig zijn uit Italië, Spanje, Turkije en China. Marmer is een bekende natuursteen soort door de mooie kleuren en adervorming in het gesteente. We zagen marmer tegels vooral terug in grote kantoren en badhuizen. Tegenwoordig wordt marmer ook veel toegepast in huis. Marmer tegels hebben veelal een gepolijste bewerking ondergaan die zorgt voor een luxe uitstraling. Een andere bewerking die wordt toegepast bij marmer is satinato. Een gepolijste marmer tegel is niet geschikt als terrastegel omdat het heel glad is in combinatie met water. Veel gekozen marmer soorten zijn: Nero Marquina, Crema Marfil en Bianco Carrara. Marmer is een vrij gevoelige natuursteensoort en daarom zijn er de afgelopen jaren ook veel marmerlook tegels of tegels natuursteen look op de markt gekomen. Totaaltegel biedt daarin tevens een groot assortiment. De marmerlook tegels zijn nauwelijks te onderscheiden van echte marmer vloertegels. 

Basalt is een donkere natuursteensoort die net als graniet zeer hard is. Basalt tegels zijn duurzaam en geschikt voor zowel binnen als buiten. Totaaltegel importeert al vele jaren basalt terrastegels uit India en China. De Basalt Olivian Black is de meest populaire basalt soort in de bewerking gebrand & geborsteld. Deze basalt soort heeft een donkergrijze kleur en is door zijn bewerking niet glad. Basalt tegels met een gebrande & geborstelde bewerking worden ook veel toegepast in badkamers omdat ze van nature antislip zijn. Totaaltegel produceert daarnaast vensterbanken in basalt gezoet en basalt gebrand & geborsteld. 

Een zeer bekende natuursteensoort die door Totaaltegel wordt geïmporteerd uit Vietnam, België en China. Hardsteen is blauw/grijs van kleur en verkrijgbaar in gezoete bewerking (mat). Een van de meest bekende hardsteen soorten is de Vietnamese hardsteen met een Soft Finish bewerking. Dit materiaal kan als vloertegel en als terrastegel worden toegepast. Vietnamese hardsteen soft finish heeft een prachtige verouderde bewerking ondergaan die tijdloos is. Hardsteen is een kalkhoudende natuurstenen tegel die gevoelig is voor krassen, maar dit is juist ook wat de tegel zijn charme geeft. Vietnamese hardsteen tegels worden verouderd gemaakt en in het gebruik wordt dit alleen maar mooier en natuurlijker.  Hardsteen is een kalkhoudend gesteente, dit houdt in dat het buiten lichter van kleur wordt door zuur in de regen. Dit misstaat absoluut niet, maar moet wel in overweging genomen worden bij de aankoop. Een alternatief zijn tegels natuursteen look. Je kunt terecht bij Totaaltegel voor diverse mooie hardsteen look tegels. 

Een natuursteen tegel die veel wordt gekozen voor het creëren van een mediterrane stijl. Totaaltegel importeert diverse travertin tegels uit Turkije. Bekende travertin soorten zijn Travertin Light, Travertin Scabas en Travertin Noce. Travertin is een vrij poreuze en zachte natuursteensoort die te herkennen is aan de ‘putjes’ in de tegel. Het materiaal heeft daarentegen een prachtige en unieke uitstraling die nauwelijks te evenaren is met een keramische lookalike. Travertin wordt veel binnen en buiten toegepast of in combinatie. Een populaire legmethode voor travertin is Romaans verband, hierbij worden diverse afmetingen tegels in een motief gelegd wat soort voor een uniek geheel. Totaaltegel heeft diverse travertin vloeren in groter oppervlak liggen in de showroom en showtuin. 

Natuursteen tegels prijs

Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld en worden rechtstreeks ingekocht waardoor onze natuursteen tegels prijs zeer laag ligt. Lage marges, lage overheadkosten en inkoop in grote aantallen zorgt ervoor dat dit realiseerbaar is. Totaaltegel is niet alleen importeur van natuursteen tegels, maar ook keramiek tegels, (af)bouwmaterialen voor maatwerk en overige tuinartikelen behoren tot ons assortiment. Ons assortiment vloertegels, wandtegels en terrastegels is zeer uitgebreid en bestaat uit tegels in alle denkbare afmetingen en kleuren. In onze showroom en showtuin zijn alle tegels te bekijken en diverse zelfs in groter oppervlak. De afgelopen jaren is ons aanbod in keramische tegels gegroeid. Wij houden ons intensief bezig met het aanvullen en vernieuwen van ons assortiment keramische tegels. Deze tegels natuursteen look zijn niet meer te onderscheiden van echte natuursteen en daardoor zeer gewild. Keramische tegels zijn kleurvast, krasvast en buiten antislip.