Leisteen tegels

Totaaltegel biedt een compleet assortiment natuursteen en keramiek tegels voor binnen en buiten. We zijn al meer dan 10 jaar importeur van de mooiste Leisteen tegels uit groeves in Brazilië. Leisteen is een natuursteensoort met een natuurlijk slijtoppervlak. Dit houdt in dat de tegel geen bewerking heeft ondergaan. Leisteen is een metamorf gesteente dat bestaat uit dunne laagjes die zichtbaar zijn in het zichtoppervlak. Alle tegels leisteen zijn uniek en hebben hun specifieke kleurschakeringen. De verschillende tegels vormen samen een natuurlijk geheel met een unieke uitstraling. Een van de belangrijkste voordelen van Leisteen tegels buiten is de kleurvastheid. Veel natuursteensoorten worden lichter wanneer ze in aanraking komen met (zuur in de) regen. Dit is bij Leisteen niet het geval en daarom wordt vaak gekozen voor deze Natuursteen terrastegel. Je kunt bij Totaaltegel terecht voor Leisteen vloertegels, Leisteen wandtegels en Leisteen terrastegels in een groot aantal afmetingen. De meest gekozen afmeting is 60x60 cm. 

Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 15,98 per m2
(excl. BTW)
Desert Black Leisteen
Actie
€ 20,33 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Leisteen Mustang Black (Buiten)
Actie
€ 29,50 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Black Berry Leisteen (Buiten)
€ 33,50 per m2
(excl. BTW)

Leisteen tegels buiten

Totaaltegel importeert zijn Leisteen terrastegels vanuit Brazilië. Deze groeves hebben prachtige blokken die gebruikt worden om de mooiste tegels Leisteen te produceren. Onze bestverkochte Leisteen tegel is de Leisteen Mustang Black. Deze tegel heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Naast Leisteen Mustang black kun je bij Totaaltegel terecht voor Black Berry Leisteen, Jaddish Green Leisteen, Rusty Laos Leisteen en Multicolor Brazil. Naast een goede kwaliteit, liggen onze leisteen tegels prijzen uiterst scherp in de markt. Dit is mogelijk doordat wij onze leisteen tegels buiten rechtstreeks inkopen bij onze vaste leveranciers. Daarnaast houden wij onze overheadkosten laag. Al onze Leisteen terrastegels zijn gekalibreerd, dit houdt in dat ze aan de onderzijde op dikte gelijk zijn gemaakt. Andere voordelen van Leisteen terrastegels zijn: 
 
 

Leisteen tegels binnen

Je kunt bij Totaaltegel terecht voor een compleet assortiment Leisteen tegels binnen. Populaire Leisteen vloertegels zijn Mustang Black Leisteen, Harappa Stone Black en Castle Stone zwart. Leisteen wordt erg veel gekozen als vloertegel vanwege de prachtige natuurlijke uitstraling en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook zien we vaak dat een binnen tegel doorgelegd wordt naar buiten zodat er één geheel ontstaat. Dit wordt veel gedaan bij de Mustang black Leisteen omdat deze tegel buiten op kleur blijft. De Leisteen Mustang black vloertegel is tevens verkrijgbaar in meer dan 13 afmetingen. De meest gekozen afmeting voor binnen is 60x60 cm. Leisteen vloertegels hebben een dikte van 1 cm of 1,5 cm. Alle Leisteen vloertegels kunnen daardoor tevens als wandtegel toegepast worden. Leisteen wandtegels worden voornamelijk toegepast in een badkamer of toilet. Er wordt dan vooral gekozen voor Leisteen tegels badkamer die van nature antislip zijn zoals de Mustang Black, Black Berry, Peacock of Multicolour Brazil. 
 
Onze Leisteen tegels prijzen zijn uiterst scherp. Dit is mogelijk door onze goede prijsafspraken met vaste leveranciers en inkoop van grote partijen. De Leisteen tegels zijn afkomstig uit groeves met de mooiste kleuren en de beste kwaliteit. Klanten zijn van harte welkom om de partijen Leisteen te bezichtigen op ons opslagveld. Onze Leisteen tegels binnen en Leisteen tegels buiten zijn tevens te bezichtigen in onze showroom en showtuin in een groter oppervlak. Een groot deel van onze Leisteen tegels zijn uit voorraad leverbaar en kunnen vaak al binnen 3 werkdagen geleverd worden.