Goedkope vloertegels

Totaaltegel is al meer dan 10 jaar importeur van tegels die afkomstig zijn uit landen over de hele wereld. Ons assortiment bestaat onder andere uit natuursteen, composiet en keramische vloertegels. Met onze ervaring in de branche hebben we het assortiment gedurende de jaren verder uitgebreid. Ben je op zoek naar een kwalitatief goede, maar goedkope vloertegel? Dan is het zeker raadzaam om eens rond te neuzen in ons assortiment. 

Goedkope vloertegels uit voorraad leverbaar

Totaaltegel biedt vloertegels aan in een lage, middel en hoge prijsklasse. Onze formule is erop ingericht dat we altijd een groot aantal voordelige vloertegels kunnen aanbieden. Prijsverschillen zijn afhankelijk van het type tegel en vaak ook de bewerkingen die de tegel heeft ondergaan. Wanneer vloertegels goedkoop worden aangeboden, betekent dit niet dat de kwaliteit minder is. Het zijn meestal producten die minder gedetailleerd bewerkt / geprint zijn en producten die we in grote aantallen kunnen inkopen (populaire producten). Wanneer je op zoek bent naar een unieke tegel met veel detail, dan liggen de prijzen vaak wat hoger, denk aan de Franse bourgondische dallen of composiet tegels. Totaaltegel streeft er in ieder geval naar om altijd de goedkoopste aanbieder te zijn in de markt. Goedkope vloertegels die altijd uit voorraad leverbaar zijn, zijn te vinden in onze restpartijen tegeloutlet.

Totaaltegel biedt diverse goedkope tegels aan in natuursteen én keramiek, zowel vloertegels als wandtegels. Ons assortiment is zo ingericht dat er voor elk aannemelijk budget wel iets te vinden is. Ons assortiment natuursteen tegels bestaat uit leisteen, basalt, graniet, travertin, marmer, hardsteen en Franse bourgondische dallen. De ene natuursteensoort is van zichzelf duurder dan de andere, dit is afhankelijk van verschillende factoren zoals het land van herkomst, het aanbod in de groeves en de bewerking die de tegel heeft ondergaan. Aan de andere kant speelt de importeur een rol bij het inkopen van de producten. Worden de tegels in grote aantallen ingekocht? Welke marges hanteert de aanbieder? En welke schakels spelen een rol in het inkoopproces? Totaaltegel importeert het merendeel van zijn producten rechtstreeks vanuit de groeves waardoor het geen tussenkomst is van andere partijen. Onze marges en overheadkosten houden we laag en onze producten kopen we in grote aantallen in bij onze fabrieken. Dit zorgt er al voor dat de natuursteen en keramiek vloertegels goedkoop aangeboden kunnen worden.

Mustang Black Leisteen
Aanbieding
Desert Black Leisteen
Aanbieding

Tegels kopen is een van de lastigste keuzes bij het inrichten van een woning. Het is zeer bepalend voor de stijl en verdere inrichting van het huis of bedrijfspand. Totaaltegel denkt daarom graag met je mee over de stijl die jij wilt realiseren. Ons assortiment biedt voor elke stijl een groot aanbod, van modern (denk aan composiet gepolijst) tot zeer landelijk (denk aan Franse dallen). Het gaat er niet alleen om dat de vloertegels goedkoopste zijn, maar het is minstens zo belangrijk dat je er een goed gevoel bij hebt. Deze twee factoren moeten in balans zijn om tot een goede aankoop te komen. Naast ons reguliere assortiment met tegels in diverse prijsklassen, biedt Totaaltegel regelmatige leuke restpartijen aan in de vloertegels outlet. Dit zijn goedkope vloertegels die om diverse redenen worden aangeboden tegen een sterk gereduceerd tarief. Het kan gaan om uitlopende producten of partijen die niet volledig voldoen aan de kwaliteitsnormen. Wanneer dit laatste het geval is, wordt dit altijd aangegeven bij aankoop zodat de klant zelf kan beoordelen of dit als storend wordt ervaren of niet.