Corona-update 12-01-2021
Wij zijn helaas genoodzaakt onze showrooms te sluiten t/m 9 februari 2021. We zijn deze periode wel bereikbaar. Bekijk hier de aangepaste bereikbaarheid en afhaalmogelijkheden

SoproDur HF-K Flexlijm Snelverhardend

1-component, cementgebonden, zeer snelverhardende, fle­xibele vloeibedlijm met hoge aanvangsterkte. C2 EF volgens DIN EN 12 004. Ideaal voor een snelle voortgang van termijngebonden werkzaamheden. Voor het doeltreffend leggen van schotelende kunstharsgebonden platen, betonnen platen, verkleuringonge­voelige natuursteen en tegels met een geringe en zeer geringe ­wateropname en drooggeperste tegels. Grote zekerheid door ­volledige lijmbezetting en contact­hechting, bovendien snelle ­kristallijnen waterverbinding. Door Mikrodur®-techniek bijzonder hoge hechtsterkte. Voor hogere laagdiktes adviseren wij SoproDur® HF-M Flexmiddel­bedlijm Zwaar­belastbaar.

Voor zwaar belaste oppervlakken
Vloeren, binnen en buiten
C2: hechtsterkte ≥ 1,0 N/mm²
E: lange opentijd ≥ 30 minuten
F: vroege hechtsterkte
Verwerkingstijd: ca. 30 minuten
Gereed om te voegen/beloopbaar: na ca. 2 uur
Vol belastbaar: na ca. 5 uur
Chromaatarm volgens Europese Richtlijn 2003/53/EG

Verbruik: ca. 1,4 kg/m² per mm laagdikte. 
Palett gewicht: 1.000 kg (25 kg) 
Zak 25 kg

Fabrikant/leverancier stelt zich niet aansprakelijk voor directe gevolgen van het niet juist toepassen van de door haar geleverde producten of niet juist opvolgen van door haar gegeven adviezen. 

Lees meerminder
Toepassing Vloer, Terras
Tint Licht
Offerte aanvragen
Afmeting
Aantal stuk
Prijs (excl. BTW) : 0,00
0,00 incl. BTW