Let op: vestiging Hegelsom is op zaterdag 19 oktober vanaf 13:00u gesloten!

Reviews

Keurige klantenservice, geven heel snel antwoord op al je vragen! Het opsturen van een voorbeeld stukje tegel is heel erg handig om te zien of je keuze juist is.
Tegels zijn scherp geprijsd, van constante kwaliteit, netjes verpakt, op tijd geleverd en er is nauwelijks breuk of beschadiging bij levering.
Erg goede prijs/kwaliteit en altijd behulpzaam bij (telefonische) vragen.
Bij levering bleken de bestelde gezaagde tegels niet geleverd te zijn. I.v.m. telefonische onbereikbaarheid op zaterdag een mail gestuurd, binnen één uur teruggebeld en nog eens een uur later stond er een medewerker van Totaaltegel (die uit de winkel gehaald was om onze tegels te komen brengen) voor de deur met de nalevering! Geweldige service!
Snelle levering van vensterbanken. Nadat bleek dat de afmetingen van een vensterbank niet klopten werd dit keurig opgelost! Snel een nieuwe vensterbank geleverd gekregen.
Super ervaring met dit bedrijf. Hadden een tegel uitgekozen maar een week voor leveren werd ik gebeld met de mededeling dat de tegel een print fout had. Eerst even balen maar door de Marcel en Kevin uitstekend geholpen en naar een hele goede oplossing gezocht! voor de toekomst ga ik zeker weer voor totaaltegel kiezen.
Vensterbanken besteld snel geleverd bij levering was 1 vensterbank kapot. Gelijk een mail gestuurd werd een nieuwe gemaakt en toegestuurd. Tijdens transport weer kapot maar weer gelijk een nieuwe gemaakt en volgende dag geleverd top service en hele mooie vensterbanken.
Zeer open en eerlijke communicatie! Goed bereikbaar en via de email snelle reactie op onze vragen. De mederwerkers van Totaaltegel zijn meedenkend en servicegericht. We hebben prachtige grijze Castle Stone’s in ons huis liggen dankzij Totaaltegel. Helemaal blij!
Prima afspraak kunnen maken om de bestelling op te halen ondanks dat het bedrijf gesloten was.
Zeer vriendelijk
Goede service, duidelijke afspraken en netjes gelegd. Kortom; top!