Reviews

Snelle levering van vensterbanken. Nadat bleek dat de afmetingen van een vensterbank niet klopten werd dit keurig opgelost! Snel een nieuwe vensterbank geleverd gekregen.
Super ervaring met dit bedrijf. Hadden een tegel uitgekozen maar een week voor leveren werd ik gebeld met de mededeling dat de tegel een print fout had. Eerst even balen maar door de Marcel en Kevin uitstekend geholpen en naar een hele goede oplossing gezocht! voor de toekomst ga ik zeker weer voor totaaltegel kiezen.
Vensterbanken besteld snel geleverd bij levering was 1 vensterbank kapot. Gelijk een mail gestuurd werd een nieuwe gemaakt en toegestuurd. Tijdens transport weer kapot maar weer gelijk een nieuwe gemaakt en volgende dag geleverd top service en hele mooie vensterbanken.
Zeer open en eerlijke communicatie! Goed bereikbaar en via de email snelle reactie op onze vragen. De mederwerkers van Totaaltegel zijn meedenkend en servicegericht. We hebben prachtige grijze Castle Stone’s in ons huis liggen dankzij Totaaltegel. Helemaal blij!
Prima afspraak kunnen maken om de bestelling op te halen ondanks dat het bedrijf gesloten was.
Zeer vriendelijk
Goede service, duidelijke afspraken en netjes gelegd. Kortom; top!
Goede service, gunstige prijzen en korte levertijd.
Keurig netjes werk aangenomen en uitgevoerd! Telefonische helpdesk geweldig, een 10!
Daarom ook bij jullie besteld.
Goede prijs / kwaliteit verhouding.