Tuinbestrating

In de zomermaanden is het heerlijk om volop te genieten van een levendige en kleurrijke tuin. Een mooie afwerking is voor een groot deel afhankelijk van de juiste tuinbestrating. Bij Totaaltegel kun je terecht voor een groot assortiment tuinbestrating; natuursteen terrastegels, keramische terrastegels, betontegels en klinkers. Totaaltegel biedt alleen de beste kwaliteit tuinbestrating, altijd voor de beste prijs.
 

Groot assortiment tuinbestrating

In onze showtuin zijn zowel tegels als klinkers in groot oppervlak te bezichtigen. Wij bieden tuinbestrating in de vorm van betontegels, gebakken klinkers, gebakken waaltjes, natuursteen terrastegels, grind, flagstones, betonklinkers en nog veel meer. Onze tuinbestrating zorgt voor een prachtige afwerking waar je het hele jaar van kunt genieten. Tuinbestrating kan daarnaast gecombineerd worden met natuursteen traptreden, muurafdekkers, paalmutsen en alle andere denkbare afbouwmaterialen. Wij helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze.
 

Onderhoud tuinbestrating

Het voordeel van tuinbestrating is dat je er in veel gevallen een leven lang plezier van beleeft wanneer het juiste onderhoud wordt verricht. Tuinbestrating zoals keramische tuintegels en natuursteen tuintegels zijn makkelijk in onderhoud. Totaaltegel levert onderhoudsmaterialen met voedende bestanddelen van het merk Moeller Stone Care die geschikt zijn voor de meeste tuinbestrating. Voor meer informatie over het onderhoud van tuinbestrating kunt je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 
HMK P324 Edelzeep
€ 10,32 per stuk
(excl. BTW)
Carolinzeep
€ 10,00 per stuk
(excl. BTW)
HMK S234 Vlekstop - Transparant Impregneer
€ 31,40 per stuk
(excl. BTW)
HMK R163 Cementsluier Verwijderaar
€ 11,16 per stuk
(excl. BTW)