Terrastegels: de mogelijkheden zijn eindeloos

Totaaltegel importeert natuursteen en keramiek terrastegels rechtstreeks vanuit fabrieken over de hele wereld. Onze formule maakt het mogelijk om terrastegels aan te bieden voor de scherpste prijs. 
 

Duurzame terrastegels voor een levenlang plezier

Totaaltegel heeft een compleet assortiment keramische terrastegels en natuursteen terrastegels, betontegels en sierbestrating. De terrastegels zijn van A-kwaliteit en altijd voor de scherpste prijs. Diverse terrastegels zijn in groot oppervlak te bekijken in onze showtuin. Wij denken graag met je mee over het combineren van de terrastegels met andere tuinproducten zoals sierbestrating (klinkers), muurafdekkers, stapelblokken en paalmutsen. Een groot deel van onze terrastegels zijn uit voorraad leverbaar en kunnen we meestal al binnen 1 week leveren. 
 

Keramische terrastegels

Bij het kiezen van een terrastegel neem je vaak een aantal zaken in overweging. Niet alleen het uiterlijk van een terrastegel is van belang, ook de eigenschappen van de tegel zijn van invloed op de keuze. Keramische terrastegels zijn machinaal vervaardigd en daardoor in de meeste gevallen gerectificeerd, niet glad en bestand tegen krassen en vlekken. Het aanbod van keramische terrastegels is daarnaast erg groot, in elke denkbare kleur is wel een terrastegel te vinden. 
Quartsiet Grey
€ 29,33 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Durban Black Slate Mustang
Actie
€ 32,94 per m2
Nu € 24,75 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Robusto Grigio
€ 30,53 per m2
(excl. BTW)
Quartz Dark Grey
Actie
€ 28,30 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen terrastegels
Totaaltegel heeft een uitgebreid assortiment natuursteen terrastegels die uit voorraad leverbaar zijn. Natuursteen is zeer geliefd door zijn unieke en tijdloze uitstraling. Elke tegel is anders wat zorgt voor een mooi geheel. Totaaltegel importeert al jarenlang zijn natuursteen terrastegels waardoor wij onze kwaliteit kunnen waarborgen en scherpe prijzen kunnen aanbieden. In onze showtuin zijn een groot aantal natuursteen terrastegels te bezichtigen.   
Leisteen Mustang Black (Buiten)
Actie
€ 29,50 per m2
Nu € 26,40 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Buiten)
€ 22,50 per m2
(excl. BTW)
Travertin Light - Soft Finish
€ 36,00 per m2
(excl. BTW)