Tegelvloeren: de mogelijkheden zijn eindeloos

Totaaltegel biedt een uitgebreid assortiment natuursteen tegelvloeren en keramiek tegelvloeren. Wij importeren al onze producten rechtstreeks vanuit leveranciers over de hele wereld. Onze formule zorgt ervoor dat wij al onze producten voor zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. 
 

Tegelvloeren die je een levenlang plezier bezorgen

Natuursteen is een prachtig en uniek product waar je vele jaren plezier van beleefd. De authenticiteit van natuursteen wint met de jaren zelfs aan schoonheid. Totaaltegel heeft een uitgebreid assortiment natuursteen en keramiek tegelvloeren van A-kwaliteit. Natuursteen is een tijdloos product dat door veel mensen als uniek en prachtig wordt gezien. De afgelopen jaren zijn de keramische tegelvloeren daarentegen sterk opgekomen. Keramische tegels zijn machinaal vervaardigd en daardoor niet kras- en vlekgevoelig, antislip en verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren. 
 
Voor elke gewenste stijl is er bij Totaaltegel een tegelvloer te vinden die voldoet aan de wensen. Natuursteen is een product dat zijn waarde blijft behouden en zelfs meer op gaat leveren. Dit komt mede door de stijgende vraag en het dalende aanbod vanuit de groeves. Naast tegelvloeren kun je bij Totaaltegel ook terecht voor keramische wandtegels en natuursteen wandtegels, tuintegels, klinkers, tuinartikelen zoals muurafdekkers, paalmutsen en vijverranden en maatwerk zoals raamdorpels en vensterbanken.
 
Harappa Stone Black
Actie
€ 21,33 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Desert Black Leisteen
Actie
€ 20,33 per m2
Nu € 18,96 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Durban Black Slate Mustang
Actie
€ 32,94 per m2
Nu € 24,75 per m2
(excl. BTW)
Calis Grey
Actie
€ 25,06 per m2
(excl. BTW)