Natuurstenen vloer: de mogelijkheden zijn eindeloos

Totaaltegel importeert natuursteen tegels en keramiek tegels rechtstreeks vanuit fabrieken over de hele wereld. Onze formule maakt het mogelijk om natuurstenen vloeren aan te bieden voor de scherpste prijs. 
 

Een natuurstenen vloer voor een levenlang plezier

Natuursteen is een prachtig en uniek product waar je vele jaren plezier van beleefd. De authenticiteit van natuursteen wint met de jaren zelfs aan schoonheid, zo ook een natuurstenen vloer. Natuursteen is verkrijgbaar in zeer uiteenlopende soorten, maten, afmetingen en bewerkingen. Voor elke gewenste stijl is er een tegel die voldoet aan de wensen. Natuursteen is een product dat zijn waarde blijft behouden en zelfs meer op gaat leveren. Dit komt mede door de stijgende vraag en het dalende aanbod vanuit de groeves. Naast een natuurstenen vloer kun je bij Totaaltegel ook terecht voor: keramische vloertegels, tuintegels in de materialen keramiek, natuursteen en beton. Daarnaast bevat ons assortiment ook sierbestrating, sanitair, (af)bouwmaterialen zoals raamdorpelsvensterbanken en tuinartikelen zoals muurafdekkers, paalmutsen, stapelblokken en vijverranden.
 

Ontdek de mogelijkheden van een natuurstenen vloer bij Totaaltegel

In onze showroom kun je diverse natuurstenen vloeren bekijken in groter oppervlak. Daarnaast hebben we een compleet assortiment wandtegels, waarvan een groot deel keramiek. Bekijk het aanbod op onze website of kom langs in onze showroom voor een uitgebreid advies. 
 
Mustang Black Leisteen
Actie
€ 18,00 per m2
Nu € 15,98 per m2
(excl. BTW)
Steel Grey Graniet - Leather Finish
€ 58,50 per m2
Nu € 53,67 per m2
(excl. BTW)
Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Binnen)
Actie
€ 24,27 per m2
Nu € 21,44 per m2
(excl. BTW)
Travertin Light - Getrommeld (Binnen)
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)