Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Oktober Woonmaand Actie 2022

banner actiepagina oktober woonmaand 22

Het is oktober. De zomer is voorbij en de herfst heeft zijn intrede gedaan. We brengen weer veel tijd door in ons huis. Voor velen is dit een moment om weer eens met de inrichting aan de slag te gaan. Misschien is dit het jaar waarin het tijd is voor een nieuwe vloer in de woonkamer? Of heb je leuke tegeltjes gezien voor je nieuwe badkamer? Oktober is dé maand om keramische tegels te bestellen bij Totaaltegel, tijdens deze maand ontvang je namelijk tot wel 15% korting op bijna alle keramische vloer-, wand- en terrastegels! Ook profiteren van deze actie? Lees hier de actievoorwaarden van de Oktober Woonmaand Actie 2022.


Populaire productcategorieën


Advies nodig of een tegel bekijken?

Wanneer je op zoek bent naar meer informatie dan helpen wij je graag. Kom gerust langs in een van onze showrooms voor persoonlijk advies of neem contact op via sales@totaaltegel.nl of 077 851 4973.
Wil je naar de showroom komen om een specifieke tegel te bezichtigen? Informeer dan altijd even van tevoren of de tegel aanwezig is in onze showroom in Moergestel, Vianen of Hegelsom. Soms ligt de tegel in de vloer verwerkt en soms is er een losse tegel aanwezig.


Actievoorwaarden

Wil je ook profiteren van deze kortingsactie? Lees dan goed onze actievoorwaarden. Hierin staat onder andere vermeld voor welke tegels de actie geldt en welke leveringsvoorwaarden wij hanteren.

Actievoorwaarden


Bezoek een van onze showrooms