OKTOBER WOONMAAND ACTIE: NU 9% BTW OP KERAMISCHE BINNENTEGELS. LEES MEER OVER ONZE ACTIE.

Oktober Woonmaand Actie

Het is oktober. De zomer is voorbij en de herfst heeft zijn intrede gedaan. We brengen weer veel tijd door in ons huis. Voor velen is dit een moment om weer eens met de inrichting aan de slag te gaan. Misschien is dit het jaar waarin het tijd is voor een nieuwe vloer in de woonkamer? Of heb je leuke keramische Portugese tegeltjes gezien die je als achterwand in je keuken wilt? Oktober is dé maand om keramische binnentegels te bestellen bij Totaaltegel, tijdens deze maand betaal je namelijk maar 9% BTW op keramische binnentegels! Ook profiteren van deze actie? Lees hier de actievoorwaarden van de Oktober Woonmaand Actie.

Populaire productcategorieën

Grote merken, directe import

In onze showrooms in Hegelsom en Vianen vind je het mooiste assortiment keramische binnentegels van de grootste en beste merken. Wij importeren deze tegels direct bij de fabrieken in onder andere Spanje en Italië, hierdoor krijg je bij ons altijd een eerlijke prijs. Met trots presenteren wij onder andere de merken Cotto D’Este, Ergon, Sant’Agostino, CIR, Colli en Provenza. Van deze merken hebben we tegels in de grootste afmetingen zoals 30x120, 60x120, 100x100 en 120x120 cm.

Advies of een tegel bekijken?

Wanneer je op zoek bent naar meer informatie dan helpen wij je graag. Kom gerust langs in een van onze showrooms voor persoonlijk advies of neem contact op via sales@totaaltegel.nl of 077 851 4973.

Wil je naar de showroom komen om een specifieke tegel te bezichtigen? Informeer dan altijd even van tevoren of de tegel in de showroom in Hegelsom of Vianen ligt. Soms ligt de tegel in de vloer verwerkt en soms is er een losse tegel aanwezig.

Actievoorwaarden

Wil je ook profiteren van deze kortingsactie? Lees dan goed onze actievoorwaarden. Hierin staat onder andere vermeld voor welke tegels de actie geldt en welke leveringsvoorwaarden wij hanteren.