Supergres tegels

Met het merk Supergres heb je tegels voor je vloer en wand waarbij aandacht is besteed aan de laatste interieur, stijl en technologische trends. Ze hebben een brede range aan Supergres tegels voor thuis en publieke ruimtes. Voor binnen en buiten.

Prachtig natuurlijk ogend houtlook

Supergres tegel assortiment

De Supergres tegels bij Totaaltegel in het assortiment hebben een hout effect. Het gaat om de Supergres tegelseries:

  • Natural Appeal
  • Poetry

Er zijn natuurlijk veel meer tegelseries van Supergres te krijgen. 

Ben je op zoek naar een tegel van Supergres? Totaaltegel kan ze leveren.
Neem dan contact op via onderstaand formulier.

 

Ceramiche Supergres Natural Appeal

Heb je de Supergres Natural Appeal tegels al gezien? Deze prachtige natuurlijk ogende houtlook wandtegels, die ook voor vloeren te gebruiken zijn, zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. De vloertegels met houteffect zijn geïnspireerd op het gevoel, de kleuren en de schakeringen van natuurlijk hout. Ze zijn in verschillende verbanden te leggen, zoals visgraat. De Supergres Natural Appeal is verkrijgbaar in 4 verschillende hout kleuren, van het lichtere grijze (Light) tot het donkere bruin (Wild). 

Supergres kopen

Uiteraard ben je van harte welkom om de tegels van Supergres bij ons in onze showrooms te komen bekijken. Wil je er zeker van zijn dat je een bepaalde Supergres tegel kunt zien? Neem dan eerst even contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee!

Wil je meer informatie over Supergres ceramica? Stel hier je vraag!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.