Sopro voegmateriaal

Het merk Sopro is vooral bekend om zijn Sopro voegmateriaal oftewel Sopro voegmiddel, maar ook de Sopro tegellijm. De Sopro voegmiddelen zijn te krijgen in verschillende kleuren en in voegmateriaal en designvoeg. 

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

20 producten gevonden

Sopro voegmiddel

Sopro voegmiddel is te krijgen in emmers en zakken van 5 kilo. Ze zijn zowel voor binnen en buiten te gebruiken. Het middel is vuil- en waterafstotend en gemakkelijk te reinigeren. Voor alle Sopro voegmiddelen geldt dat ze snel verharden. Er zijn ook nog andere merken voegmortel op de markt.

Sopro Brilliant

De Sopro Brilliant zakken zijn te krijgen in de kleuren zwart, antraciet, bruin, bali bruin, steengrijs, zilvergrijs, jasmijn, beige en wit. Ze zijn geschikt voor fijne en gladde vloeren met voegen van maximaal 10 mm breed. 

Sopro DF 10 gebruiken

Een van de populaire artikelen is de Sopro DF10 zwart. De Sopro DF 10 is een designvoeg middel, die te krijgen is in de kleuren wit, (licht)beige, manhatten, basalt, ebbenhout, pergamon, lichtgrijs, antraciet en zwart. Het grote voordeel van deze emmers voegmiddel is dat je meteen op kleur kunt voegen, zeer slijtbestendig zijn en tegen zuurdere reinigingsmiddelen kunnen. Het zijn flexibele design voegmortels die snel harden en belast kunnen worden. Bijkomend voordeel is dat ze voegen zonder sluier. Ze zijn te gebruiken voor terrastegels en voor vloeren en wanden van keramiek, natuursteen en glasmozaiek