Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Ragno tegels

Het merk Ragno werd in 1949 in Sassuolo opgericht. Ragno tegels is groot geworden door wandtegels voor huishoudelijke ruimtes te produceren. In de jaren 60 en 70 hebben ze hun expertise uitgebreid naar de productie van geglazuurde tegels voor vloeren en wanden. Met name voor de nationale en internationale bouwindustrie. Hierbij wordt tegenwoordig veel meer gekeken naar de behoeften van de klant en de markt. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een breed assortiment artikelen, waarbij gekeken is naar de trends, stijlen en smaken van de klant. 

Prachtig Ragno houtlook voor op je vloer of tegen de wand

Ragno tegels

De Ragno tegels in het Totaaltegel assortiment zijn prachtige houtlook tegels voor vloeren en wanden. Daarbuiten hebben ze natuurlijk een nog veel breder assortiment. 

  • Ossimori

Heb je interesse in een Ragno tegel? Totaaltegel kan het Ragno assortiment leveren!
Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

 

Ragno tegels logo

Ragno vloertegels 

Het aanbod van Ragno ceramica bestaat uit producten die lang meegaan en zich vernieuwen. Van keramiek tot glasmozaiek, vloer- en wandbekleding voor binnen en buiten. De Ragno Ossimori heeft een prachtige houtlook. De oppervlakte is levendig door de diepe aders. Ze zijn te krijgen in vier houtlook kleuren en 3 maten. De 11x54 cm is bijvoorbeeld als visgraat badkamer tegel te gebruiken. Ze zijn te krijgen in een normale en antislip afwerking. 

Het merk Ragno bekijken

Je kunt de tegels van het merk Ragno bekijken in een van onze showrooms. Wil je er zeker van zijn dat een specifieke Ragno tegel aanwezig is? Neem dan even contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder!

Ben je op zoek naar een Ragno tegel? Stuur ons een bericht!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.