Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Provenza tegels

Het merk Provenza wil met hun vakmanschap verfijnde, creatieve binnenhuisarchitectuur in woonruimtes brengen. Provenza tegels wil net dat extra's toevoegen aan de collecties, door de kleinste perfecte details en het fijnste handwerk. Ze concentreren zich op details van producten, omdat deze aspecten de kern vormen van de exclusieve, luxueuze Provenza tegels.

Provenza tegels

De tegelcollecties van Provenza hebben allemaal met elkaar gemeen dat er creatieve combinaties mee te maken zijn. Zo krijg je perfecte en smaakvolle combinaties van bijvoorbeeld klassieke materialen en hedendaags design. De Provenza tegels zorgen voor een sterke persoonlijke ruimte met een uniek karakter. 

Het assortiment van Provenza bij Totaaltegel:

Provenza Gesso tegels

Heb je de Provenza Gesso tegels al gezien? De Provenza Gesso keramiek collectie heeft een uniek gips effect. Gips wordt veel gebruikt in de architectuur en bouw, maar niet voor keramische tegel vloeren of tegel wanden van keramiek. De kleuren van de Gesso tegelcollectie zijn mooi vervaagd om de natuurlijke tint van pleisterwerk te laten zien. Het resultaat is een orginele tegel. De Provenza Gesso Pearl Grey is een populaire kleur uit het assortiment.

Provenza tegels bij Totaaltegel

Wil je graag de collecties van het merk Provenza zien? Zoals de Provenza Bianco d'Italia, Provenza Unique Bleu of de Provenza Dust? Onze adviseurs helpen je graag verder! Heb je een moodboard, stukjes stof van een bank of andere items die kunnen helpen om sneller je perfecte Provenza tegel te vinden? Neem deze items mee naar een van onze showrooms. Zo kunnen we je nog beter adviseren in het vinden van de perfecte Provenza tegel.

 

Stuur ons een bericht over Provenza tegels

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.