Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Kronos tegels

Kronos heeft veel variatie aan vloertegels en wandtegels, zowel in afmetingen als in verschillende looks. Ook zijn er veel Kronos tegels met verschillende oppervlakte bewerkingen en rand afwerkingen. Hierdoor onderscheidt Kronos zich tegenover veel andere tegel leveranciers. Kronos Ceramiche is in het jaar 1980 opgericht en hebben dus al ruim 40 jaar ervaring. Toch blijft het bedrijf zich verder ontwikkelen en blijven ze innoveren. Kronos Ceramiche is gevestigd in Italië in de buurt van Modena. Dit Italiaanse merk is dus gevestigd centraal in Emilia-Romagna, de zogenoemde “keramiekindustrie” van Italië. Door hun vele variaties onderscheiden zij zich erg tegenover ander tegel leveranciers in Italië.

Kronos assortiment

Bij het bepalen van het Kronos tegel assortiment doet Kronos voortdurend onderzoek naar keramische producten. Zo worden ideeën door ze geïndustraliseerd. De keramische oplossingen krijgen zo een uniek en eenmalig ontwerp. Ze zijn gemakkelijk te combineren en hebben verschillende afwerkingen, effecten en formaten. Denk dan tegelsoorten van keramische houtlook vloertegels tot betonlook vloeren

Kronos tegels bij Totaaltegel

De bovenstaande Kronos tegels zijn allemaal te zien in onze showrooms. Weet je nog niet of je voor het merk Kronos wilt gaan? Of misschien weet je nog helemaal niet welk formaat je zou willen. Breng dan zeker een bezoek aan een van onze vestigingen. Hier vind je in vloeroppervlakken, tegelkasten en lades, de verschillende soorten. Van veel Kronos tegels kun je ook een monster aanvragen! Wil je ze toch liever in het echt zien? Onze adviseurs helpen je graag verder met je zoektocht.