Kronos tegels

Kronos heeft veel variatie aan vloertegels en wandtegels, zowel in afmetingen als in verschillende looks. Ook zijn er veel tegels met verschillende oppervlakte bewerkingen en rand afwerkingen, hierdoor onderscheid Kronos zich tegenover veel andere tegel leveranciers. Kronos Ceramiche is in het jaar 1980 opgericht, hierdoor al ruim 40 jaar ervaring, toch blijft het bedrijf zich verder ontwikkelen en blijven ze innoveren. Kronos Ceramiche is gevestigd in Italië in de buurt van Modena. Dit Italiaanse merk zit centraal in Emilia-Romagna de zogenoemde “keramiekindustrie” van Italië, toch door hun vele variaties onderscheiden zij zich erg tegenover ander tegel leveranciers in Italië.

Prachtige formaten en de mooiste prints

De series van Kronos volgen de laatste trends. Door de vele verschillende formaten tegel die Kronos produceert zijn zij in staan verschillende legpatronen aan te bieden. Ook heeft Kronos series met patroontegels, dit zijn mooie tegels met de meest gave prints. Bijvoorbeeld de serie Les Bois, dit in een geweldig mooie houtlook vloertegels serie van een ander niveau. Met hun decoratie tegel maak jij je ruimte speciaal en uniek!

Kronos tegels prijzen

De prijzen van Kronos tegels zijn in prijs/kwaliteit erg aantrekkelijk. Zo heb je bijvoorbeeld de serie Le Reverse, dit is een serie gebaseerd op natuursteen. Door de hoge kwaliteit in print, oppervlakte bewerking en rand afwerking is deze serie bijna niet van echt te onderscheiden. Bij ons kun je de serie Le Reverse en nog vele andere series van Kronos verkrijgen voor eerlijke en goede prijzen.

Totaaltegel Vianen

Wil je de Kronos tegels komen bezichtigen? Kom dan naar onze showroom in Vianen!

Meer informatie over Kronos tegels? Neem contact op!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.