Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Flaviker tegels

Flaviker is een producent van keramische binnen- en buitentegels. Het assortiment Flaviker tegels kenmerkt zich door een eigentijdse en architectonische uitstraling, die geraffineerd en minimalistisch is. Hierbij wordt gekeken naar trends in residentiële landelijke en retail-omgevingen. 

Steenlook Flaviker tegels
Prachtige steen look vloeren

Flaviker tegels

Totaaltegel heeft o.a. de Re_Tour serie in het assortiment met verschillende kleuren en uitvoeringen. Dit zijn Ragno vloertegels die ook voor wanden te gebruiken zijn. 

Het Totaaltegel Flaviker ceramica assortiment:

  • Re_Tour 
  • Re_Tour Decor Mix

Heb je interesse in een Flaviker tegel? Totaaltegel kan ze leveren!
Neem contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

 

logo Flaviker tegels

Flaviker vloertegels

Met de Flaviker Re_Tour tegels is de Franse rustieke steen weer terug van weggeweest. Deze tegelserie laat de imperfecties van slijtage en de natuurlijke variaties zien. Hierdoor ogen deze Flaviker vloertegels en wandtegels uniek en authentiek, maar wel volgens de hedendaagse architectuur. 

De Re_Tour tegels van Flaviker zijn te krijgen in 4 kleuren: Mud, Fog, Rope en Ivory. Er is ook nog een soort mozaiek tegel, de Decor Mix, te krijgen. Ze zijn er in verschillende formaten te krijgen, van 60x60 cm tot 120x280 cm en in een normale en antislip afwerking. 

 

Wil je een Flaviker tegel? Neem dan contact met ons op!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.