Flaminia tegels

Ceramica Flaminia is een Italiaanse tegelfabrikant uit de Noord-Italiaanse provincie Reggio Emilia. Deze provincie grenst onder andere aan de provincies Parma, Mantua, Modena. Tientallen jaren ervaring in de productie en distributie van keramiek heeft Flaminia de mogelijkheid gegeven om samen te werken met grote hoofdrolspelers in de markt. Op deze manier kan zij haar producten continue verbeteren en ontwikkelen.

De keramische Flaminia tegels halen inspiratie uit de warme en natuurlijke elegantie die natuursteen, beton, hout en marmer bezitten. Dit zie je terug in de prachtige prints die de tegels hebben. De kwaliteit hiervan is zeer goed waardoor het steeds moeilijker wordt om keramiek te onderscheiden van natuursteen, beton en marmer.

Flaminia tegels van keramiek

De keramische tegels van Ceramica Flaminia worden gemaakt in een fabriek. Keramiek wordt gemaakt met klei en zand. Een mengsel hiervan wordt in zeer hete ovens gebakken waardoor een sterke tegel ontstaat. De tegels worden bovendien voorzien van een beschermende laag waardoor ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Keramische tegels krassen niet, verkleuren niet, nemen geen vocht op en zijn niet gevoelig voor zuren.

Het moge duidelijk zijn dat Flaminia tegels van keramiek veel voordelen hebben ten opzichte van bijvoorbeeld natuursteen of betonnen tegels.

Betonlook tegels van Ceramica Flaminia

Ben je op zoek naar moderne of zelfs industriële tegels? Betonlook tegels zijn super hip en erg mooi. Het assortiment Flaminia tegels is hier zeker toereikend in. Betonlook tegels kun je prachtig combineren met houten elementen, meubels of een houten vloer. Benieuwd naar alle mogelijkheden wat betreft betonlook tegels van Flaminia? Kom eens langs in een van onze showrooms!

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige series Dream of Marmocemento.

Houtlook tegels voor een warme uitstraling

Tegenwoordig haal je de warmte van hout ook met tegels in huis. Ceramica Flaminia heeft diverse tegels die een print hebben die hout nabootst. Deze tegels hebben verder alle voordelen van keramiek. Dit betekent dus dat je de uitstraling van een houten vloer in huis haalt met het gemak van keramiek: een krasbestendige en kleurvaste vloer die niet gevoelig is voor vlekken! Bovendien ideaal te combineren met vloerverwarming.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige series Masai of Iroko.

Showroom Vianen

Wil je onze producten komen bekijken? Dat kan in Vianen!


Dream

Dream Grey
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Dream Graphite
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Dream Smoke
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)

Marmocemento

Marmocemento Graphite
€ 28,88 per m2
(excl. BTW)
Marmocemento Fumè
€ 28,88 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Masai

Masai Beige
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Masai Grey
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Masai Avana
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Masai Taupe
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)

Iroko

Iroko Naturale
€ 27,23 per m2
(excl. BTW)
Iroko Biondo
€ 27,23 per m2
(excl. BTW)