Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Fioranese tegels

Bij Fioranese tegels staat creativiteit, intelligentie en vernieuwingsgeest hoog in het vaandel. Met hart en ziel wordt er bij dit Italiaanse bedrijf gewerkt aan tegels met een Italiaans design. Het exclusieve assortiment keramische tegels voor vloeren en wandtegels van keramiek worden dan ook gekenmerkt door kwaliteit en technologische innovatie. Ze produceren eco-vriendelijk en zijn gecertificeerd. Ceramica Fioranese vindt het hun plicht en verantwoordelijkheid om duurzame artikelen te ontwikkelen. 

Fioranese tegel collecties

Met een Fioranese tegel heb je altijd een bijzondere tegel. In de Kintsugi serie zijn prachtige prints verwerkt die deze keramische tegels een geheel eigen stijl geven. Ze ogen door deze prints zeer luxe en zijn ook nog eens zeer makkelijk te onderhouden. Ze zijn geschikt als wand- en vloertegel en zijn perfect om bijvoorbeeld badkamers of keukens een unieke en moderne uitstraling te geven. 

Ceramica Fioranese bij Totaaltegel

Ben je op zoek naar een tegel van Fioranese Ceramica? Neem dan contact met ons op of bezoek een van onze showrooms. Wil je er zeker van zijn dat we de Fioranese tegel, waar je naar op zoek bent, hebben liggen in een van onze showrooms? Bel ons dan van te voren. Wij helpen je graag verder en uiteraard staat de koffie klaar!

Ben je op zoek naar een tegel van het merk Fioranese? Stel je vraag!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.