Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Ergon tegels

Het merk Ergon heeft een lange traditie in de productie van keramische vloeren. Door onderzoek en experimenten worden nieuwe stijlen Ergon tegels ontwikkeld voor het hedendaagse wonen. In de 50 jaar keramiek traditie van het dynamische Italiaanse Ergon, is creativiteit, intelligentie en vernieuwingsgeest het hart en de drijvende kracht geworden. Het is een andere manier van denken, om na te denken over designs die passen bij de wereld in wording. Het exclusieve assortiment Ergon keramiek wordt gekenmerkt door kwalitatieve productieprocessen en technologische innovatie. 

Breed assortiment keramiek van Ergon

Ergon heeft een breed assortiment keramiek. Zo is er voor iedereen wel een Ergon tegel te vinden. Er is duidelijk gekeken naar de verschillende woonstijlen en wat daar dan mooi bij staat. Hiervoor hebben ze de meest prachtige designs ontwikkeld, die passen bij verschillende soorten interieurs en ook nog eens functioneel zijn. 

 

Ergon tegels bekijken

De Ergon tegels zijn te zien in de verschillende Totaaltegel showrooms. Dus wil je een goede indruk krijgen van de verschillende Ergon wandtegels en vloertegels? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers en maak een afspraak. 

 

Heb je een vraag over Ergon tegels? Stel je vraag hier!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.