Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Edimax Astor tegels

Het merk Edimax Astor produceert hoge kwaliteit tegels in vele verschillende kleuren met een innovatief design. De Edimax Astor tegels worden in Italië gemaakt in verschillende formaten en oppervlakken. De productie daarvan is volledig eco-duurzaam. Hiervoor worden water en grondstoffen gerecycled en hebben ze een gecontroleerde CO2-uitstoot.

Edimax Astor tegelcollectie

Edimax Astor heeft zeer diverse collecties. Vloertegels geïnspireerd op schaakborden, die typerend zijn voor de meest chique huizen uit de 17e eeuw. Maar ook moderne wandtegels met de uitstraling en de charme van stenen uit de koninklijke residenties in de Middeleeuwen en Renaissance. Tegelseries van Edixax Astor zijn onder andere:

Edimax Astor vloertegels

De Edimax Astor heeft vele verschillende tegels voor vloeren en wanden in het assortiment. De tegels hebben verschillende toplaag afwerkingen. Denk aan een ruwe antislip voor 'natte' ruimtes, vloertegels met een houtlook nerf of een gladde gepolijste keramische marmerlook vloer.

Edimax Astor tegels bekijken

Edimax heeft ook verschillende wandtegel series. Dus wil je graag een hexagon wand of Portugese wandtegeltjes? Kom de Edimax wandtegels bekijken in een van onze showrooms. Wil je er zeker van zijn dat je favoriete tegel van Edimax Astor in een showroom aanwezig is? Neem dan eerst even contact met ons op. Zit de perfecte Edimax Astor tegel er toch niet tussen? Onze adviseurs helpen je graag verder met je zoektocht. We hebben de koffie voor je klaar staan!
 

Heb je een vraag over Edimax Astor tegels?

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.