Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Dom Ceramiche tegels

Een relatief jong merk met prachtige designs. Dom Ceramiche tegels hebben vaak prachtige unieke designs. Dom zorgt hiervoor door regelmatig samenwerkingen met internationale designers aan te gaan. Ze zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en verkopen inmiddels tegels over de hele wereld.

De tegelseries van Dom Ceramiche

Dom Ceramiche, ook wel Dom Design Lab, is een Italiaans tegelmerk met veel prachtige series. Je vindt er zeer uiteenlopende looks waardoor je er altijd kunt slagen, welke interieurstijl je ook hebt. Of je nu op zoek bent naar houtlook, marmerlook of zelfs ceppo look tegels, bij Dom Ceramiche vind je het allemaal.

Dom Ceramiche collectie

Dom Ceramiche is een bedrijf dat in het jaar 2000 is opgericht met de focus op ambacht en authenticiteit. Diverse series van Dom Ceramiche zijn in samenwerking met beroemde designers gemaakt. Hierdoor staat Dom voor innovatieve en unieke designs die een eigen uitstraling hebben. Hier horen natuurlijk de laatste trends bij waardoor Dom zich kan meten met de mooiste merken ter wereld. De tegels van Dom worden ondertussen over de hele wereld geproduceerd en verkocht.

Uiteenlopende series van Dom

De tegels van Dom kun je zeker niet onder één look of stijl wegschuiven. Het aanbod is qua tegelstijlen erg breed. Ze bieden de mooiste natuursteenlook tegels aan met bijvoorbeeld de Mas de Provence en de Signature Stone tegels. Met de Byron serie hebben ze een prachtige marmerlook tegel in huis. We zien steeds meer houtlook tegels dus ook deze stijl bied Dom Design Lab aan met onder andere de serie Cute. Voor degene die een meer uitgesproken tegel zoekt heeft Dom ceppo en terrazzo look tegels. Bekijk bijvoorbeeld de collectie Mun. Wat de stijl van je interieur ook is of gaat zijn, je kunt bij Dom Ceramiche terecht!

Dom Ceramiche bij Totaaltegel

In onze showrooms bieden we een groot en uitgebreid assortiment tegels aan. Heb je een tegel gezien van Dom welke je aandacht heeft getrokken? Kom dan naar onze showroom, samen gaan we op zoek naar de perfecte tegel. Ligt de tegel van Dom niet in onze showroom of staat hij niet op onze website? Dat is geen probleem, we kunnen elke tegel van Dom Ceramiche leveren. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar om je te voorzien van het beste advies, bij ons zul je altijd slagen!

 

Stel hier je vraag over Dom Ceramiche!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.