Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Ceramiche Coem tegels

Ceramiche Coem tegels laten zich inspireren door de natuur. Hierbij proberen ze oplossingen te bedenken die de Italiaanse keramiek traditie beschermt, maar ook het milieu. Daarom bevorderen ze onderzoek, maar zeker ook innovatie, in alles wat ze doen. De Coem tegels passen daarom ook perfect in de huidige woonstijlen.

De Coem tegelseries

De Coem tegelseries zijn allemaal heel erg verschillend, van houtlook, marmerlook, terrazzo tot Franse Dallen. Allemaal gebaseerd op natuurlijke elementen. Voor iedereen zit er wel een stijl tussen. Coem heeft bijvoorbeeld de volgende tegel series voor binnen en buiten in haar assortiment:

Coem tegels met natuurlijke elementen

De Coem collectie kenmerkt zich door diversiteit. Maar je ziet wel eenheid, doordat de natuur de inspiratiebron is. De Coem tegelseries hebben verschillende kleuren, vormen en texturen, die de natuurlijke schoonheid moeten weerspiegelen. Ze passen bij de hedendaagse woonstijlen. Kwaliteit en technologische nieuwe materialen zijn daarbij belangrijk. Een voorbeeld is de innovatieve antibacteriële technologie die wordt geïntegreerd in de keramische oppervlakken.  

Dus ben je op zoek naar een marmerlook tegel of zoek je misschien wel 'slabs'? Dit zijn grote tegel platen voor wanden, die vaak gebruikt worden voor grote projecten. Of zoek je een natuurlijk ogende betonlook tegel voor je vloer? Denk dan eens aan de Coem collecties. 

Het merk Coem bij Totaaltegel

Wil je een Coem tegel zien? Bezoek ons dan in een van onze showrooms. Hier laten onze adviseurs je graag meer zien. Want naast Coem tegels hebben we een groot assortiment andere merken vloertegels en buitentegels. Wil je er zeker van zijn dat een specifieke tegel van Coem aanwezig is? Neem dan eerst even contact met ons op. 

 

Stel al je vragen over Ceramiche Coem

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.