Onze zagerij is gedurende week 32 gesloten. Van week 31 t/m week 34 hanteren we langere productietijden. Neem contact op voor meer informatie.

Stone Box

Erg mooie natuursteen look tegels van Cercom. De serie 'Stone Box' bestaat uit een vijftal prints/looks: Brera, Lavagna, Multicolor, Multicolor Selected en Pietra Blu. De vloertegels zorgen voor een prachtige natuurlijke uitstraling die je normaal gesproken kent van echte natuursteen. Deze tegels zijn toepasbaar in elke woonstijl. De serie 'Stone Box' van Cercom is gemaakt van keramiek. Hierdoor zijn de tegels onder andere krasbestendig, kleurvast en niet gevoelig voor vlekken.

Bijna niet te onderscheiden van leisteen
Lijkt niet alleen op leisteen maar voelt ook zo aan
de tegels hebben een tijdloze elegantie

De Stone Box collectie van Cercom is misschien wel de meest authentieke en beste leisteenlook tegelcollectie van dit moment. Natuurlijk leisteen is een prachtig materiaal dat zich kenmerkt door zijn breukruwe structuur. Bij de tegels van Stone Box wordt leisteen nog beter nagebootst door middel van een natural touch. Hierdoor lijkt de tegel niet alleen op een leisteen vloertegel, maar voelt het ook zo aan.

Een leisteenlook vloer haalt de warmte van de natuur in huis. De intense, diepe kleuren van de Stone Box collectie doen denken aan de tijdloze elegantie van écht leisteen. De genuanceerde prints in de collectie passen perfect in zowel moderne eigentijdse als traditionele landelijke interieurs.

Formaten
30x30, 30x60, 60x60, 40x80, 80x80, 60x120, 50x100, 100x100

Kleuren
Lavagna, Multicolor, Multicolor Selected, Pietra Blue, Placentina, Brera

Oppervlakken
Gerectificeerd, Antislip


Productoverzicht

Stone Box Brera
€ 33,47 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Stone Box Lavagna
€ 33,47 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Stone Box Multicolor
€ 33,47 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Stone Box Multicolor Selected
€ 33,47 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Stone Box Pietra Blu
€ 33,47 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Maak direct een afspraak!

Voorkeursdag(en)

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.