Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Soap Stone

De serie Soap Stone bestaat uit schitterende marmerlook tegels die je in gedachte meenemen naar het klassieke natuurgesteente uit Italië. Kenmerkend voor deze serie van Cercom is de prachtige dooradering die deze keramische marmerinterpretatie rijk is. Deze tegels zijn te gebruiken als vloeren en wanden en kunnen eenvoudig worden toegepast in verschillende interieurstijlen. 

De prachtige marmernerven zijn perfect nagebootst

 

De marmerlook van Soap Stone vertegenwoordigt natuur in je interieur

De Soap Stone collectie van Cercom kenmerkt zich door de prachtige, niet van echt te onderscheiden, nabootsing van karakteristiek en authentiek marmer. De grillige dooradering is een prachtige keramische variant van dit natuurgesteente en staat garant voor oogverblindende wand- en vloeroppervlakken. Bij Totaaltegel hebben we op dit moment de kleur Coffee in ons assortiment; een prachtige marmerlooktegel met een zachte bruine tint.

Naast de natuurlijke warmte die de Soap Stone collectie uitstraalt heeft deze serie nog een paar grote voordelen. Zo zijn deze tegels, in tegenstelling tot echt natuursteen, heel eenvoudig te onderhouden. Ze zijn krasbestendig, kleurvast, goed bestand tegen vocht en vuil en ontzettend makkelijk schoon te maken. Dat betekend jaren lang zorgeloos genieten van deze prachtige tegels!

Formaten
30x60, 60x60, 100x100, 60x120 en 120x120

Kleuren
Coffee

Oppervlakken
Naturel, Rock en Satin

cercom logo

 

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Monster
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

1 producten gevonden
Soap Stone - Soap Stone Coffee
Vanaf € 39,92 per m2
incl. BTW