Cercom tegels

Het innovatieve Italiaanse tegelmerk Cercom is opgericht in 1975 en behoort tegenwoordig onder de Gruppo Romani groep. Gruppo Romani is een van de grootste keramische tegel fabrikanten met meer dan 50 jaar ervaring. Cercom zoekt continu de verbinding met de wereld van de architectuur en vertaalt dit naar producten voor zowel particulier als professionals. De Cercom tegels staan voor topkwaliteit en prachtige designs.

De tegelseries van Cercom

Een prachtig assortiment met marmer, beton en hout look tegels in verschillende stijlen, kleuren, maten en oppervlakte bewerkingen. Geef je ruimte een authentieke uitstralingen met looks die niet van echt te onderscheiden zijn.

Cercom collectie

De collectie keramische tegels van Cercom zijn herkenbaar aan de kwaliteit en originaliteit. Deze past bij uitstek bij de mogelijkheden en eisen van de hedendaagse moderne architectuur. Cercom heeft tegels voor vloer- en wand welke geproduceerd worden met de meest geavanceerde productiesystemen ter wereld. Dit zorgt er voor dat naast een milieu vriendelijke productie ook een topkwaliteit kan worden gegarandeerd. De collecties zijn een evenwichtige mix van design en esthetiek en passen perfect in elk project.

Prachtige formaten en de mooiste prints

De tegel series van Cercom hebben een moderne en eigentijdse uitstraling die het uitgebreide assortiment van Cercom typeert. Vrijwel elke tegel heeft een prachtige en hoge resolutie print. Bij Totaaltegel vindt je prachtige natuursteen look tegels, betonlook en houtlook maar ook populaire trends als metalic en marmer. De collecties wordt aangeboden in verschillende kleurstellingen oppervlakte afwerkingen. Dit maakt de tegel series geschikt voor zowel woonkamer, keuken en badkamer. Ook is het mogelijk om de tegels te gebruiken voor tuin en terras. In ons assortiment vind je de gebruikelijke formaten zoals 60x60 en 80x80 maar ook grote tegels en zelfs XXL tegels. Geef je woning, bedrijfspand en winkelpand, designinterieurs een prachtige uitstraling met de tegelseries van Cercom.

Cercom bij Totaaltegel

Onze showrooms in Vianen en Hegelsom zijn vernieuwd en omgevormd tot een inspirerende locatie voor professionele en particuliere kopers. Hier presenteren we de nieuwste keramische tegel series van Cercom. Naast Cercom hebben wij natuurlijk nog meer bekende A-kwaliteit tegel merken. Tevens vind je bij ons een uitgebreid aanbod natuursteen tegels waaronder populaire leisteen, het sterke graniet en prachtige marmer. Of je nou op zoek bent naar tegels voor je woonkamer, badkamer of tuin. Het zou ons verbazen als je niet kunt slagen binnen ons uitgebreide en gebalanceerde assortiment.

Maak direct een afspraak om de Cercom tegels te bekijken!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.