Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Capri Ceramiche tegels

Het merk Capri bestaat nog maar een aantal jaren. Maar het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de keramische sector. Voor het maken van de Capri tegels wordt dan ook geput uit vakmanschap en gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Het combineren van functionaliteit met esthetiek speelt ook een grote rol. 

Capri tegels assortiment

Capri heeft een aantal binnen en buiten collecties in het tegel assortiment. Deze tegelcollecties worden aangepast aan de laatste trends qua interieur inrichting. Daarbij wordt gekeken naar kleuren, maten en soorten toplagen. Totaaltegel heeft een aantal betonlook tegel series van Capri in het assortiment. Deze betonlook vloertegels zijn de Capri series.

Het merk Capri

Capri heeft zelf de controle over het gehele productieproces, van het ontwerp tot het eindproduct. Hierdoor kunnen ze niet alleen een kwaliteitsproduct leveren, maar hebben ze ook de mogelijkheid om te reageren op speciale behoeften. Bij het fabriceren van de Capri tegels gaan ze voor kwaliteit. Ze letten extra op het kalibreren en rectificeren van de tegels, het full-body verven van de keramiek en de hechting van antisliplagen. Het merk Capri vindt het belangrijk dat de tegels: gemakkelijk te gebruiken zijn, aantrekkelijk en duurzaam, economisch interessant, er een ruime keuze is en ze gemakkelijk te onderhouden zijn. 

Capri Ceramiche bekijken

Het Capri tegel assortiment vind je in onze showrooms en showtuinen. Wil je binnen bij buiten betrekken en hou je van strakke betonlook vloertegels? Kom dan zeker eens een kijkje nemen. We adviseren je graag over de diverse mogelijkheden en het combineren van binnen- en buitentegels. Onze adviseurs kunnen je de verschillende mogelijkheden laten zien bij jouw wensen. 

Wil je meer weten over de tegels van Capri? Stel hier je vraag!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.