Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Blustyle tegels

Het merk Blustyle van Cotto d'Este wil dat er van de schoonheid van de Blustyle tegels volop genoten kan worden, elke dag opnieuw. De Blustyle collecties staan voor: minimaal, compleet, betrouwbaar en betaalbaar met een geheel eigentijdse smaak. 

Blustyle tegelseries

De Blustyle tegels zijn 100% gemaakt in Italië. Ze zijn geraffineerd en toch eenvoudig. Ze zijn origineel van kleur en kwaliteit. De charme van de collecties van Blustyle is de liefde voor het leven en de functionele eigenschappen. Door de ongeëvenaarde kwaliteit van de Blustyle tegels en de meest prestigieuze internationale product- en kwaliteitscertificeringen worden ze geleverd met 20 jaar garantie. De keramische buitentegels zijn bestand tegen schuren, stoten, agressieve chemicaliën, vuil, vlekken en vorst.

Cotto d'Este Blustyle

Blustyle is een premium merk van Cotto d'Este. Het doel van de Blustyle tegels is kwaliteits keramiek te combineren met de toegankelijkheid van traditionele producten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een groep professionals voor het ontwerpen van innovatieve kwaliteitsproducten en de beste oplossingen voor behoeften. 

Blustyle in de showroom van Totaaltegel

Wil je de Blustyle tegels bekijken? Bezoek dan een van onze showrooms! De andere tegelseries van Cotto d'Este zijn hier ook te zien. Wil je er zeker van zijn dat een adviseur beschikbaar is? Maak dan even een afspraak van te voren. De koffie staat klaar!