Natuursteen waskom

Een badkamer wordt meer en meer gezien als een relaxruimte. De inrichting en de keuze voor bad meubelen speelt hierin een belangrijke rol. Natuursteen is hiervoor een prachtig product. U kunt bij ons terecht voor diverse typen natuursteen waskommen, maar ook voor natuursteen wastafels. Een waskom of wastafel wordt naast een praktisch meubel, ook gezien als een decoratiestuk. Het zorgt voor een modern en stijlvol geheel.

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren

Er zijn geen filters beschikbaar.

marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

Er zijn (nog) geen producten aanwezig in deze categorie.

Natuursteen waskommen in alle soorten en maten

U kunt bij ons terecht voor natuursteen waskommen in zeer uiteenlopende modellen en maten: ronde- en ovale waskommen, ruwe en rotsachtige waskommen, rechthoekige en strakke waskommen. Ze zijn allemaal te vervaardigen in onder andere Graniet, Hardsteen, Basalt en Marmer. U kunt kiezen uit een hele reeks lichte en donkere kleuren. De meeste geliefde kleuren zijn antraciet en zwart. Er wordt daarom vaak gekozen voor Basalt omdat dit materiaal een mooie antracietkleur heeft. Naast de vele kleuren, kunt u kiezen uit een gepolijste of gezoete afwerking. Bij polijsten wordt het oppervlakte van de natuursteen waskom glad en glanzend gemaakt. Dit zorgt voor een luxe uitstraling. Kiest u voor een gezoete afwerking, dan wordt het oppervlakte mat. De natuursteen waskommen zijn prachtig te combineren met andere elementen van natuursteen, maar ook met hout of andere natuurlijke materialen.

Scherp geprijsde natuursteen waskommen

De natuursteen waskommen kunt u op een passend meubel plaatsen. Dit kan naar eigen wens gecombineerd worden en is afhankelijk van uw persoonlijke stijl. Een groot deel van onze natuursteen waskommen kunt u bezichtigen in onze showroom. De modellen in onze showroom geven u een indicatie van het uiteindelijke product. Houd er rekening mee dat geen enkele waskom exact hetzelfde is, dit maakt natuursteen juist zo onderscheidend! Wij importeren onze natuursteen waskommen rechtstreeks vanuit het buitenland, u kunt daarom altijd rekenen op een scherpe prijs.