Deurdorpels

Natuursteen deurdorpels kunnen zowel binnen als buiten een woning toegepast worden. De binnen deurdorpels zijn doorgaans plat en worden gebruikt om twee ruimtes te scheiden of om een niveauverschil op te vangen. Buiten deurdorpels zijn dikker en worden toegepast om het hoogteverschil tussen de binnen- en buitenvloer op te vangen. Het zorgt tevens voor een mooie afwerking binnen- en buitenshuis. In onze zagerij worden de deurdorpels gezaagd in de materialen hardsteen en basalt. 

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren

Er zijn geen filters beschikbaar.

marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

2 producten gevonden
Deurdorpels - Hardsteen Blue Cloud binnendeurdorpel
€ 12,00 per stuk
(excl. BTW)
Deurdorpels - Basalt Olivian black binnendeurdorpel
€ 16,50 per stuk
(excl. BTW)

Natuursteen deurdorpels voor de scherpste prijs

Het voordeel van natuursteen dorpel is dat ze duurzaam zijn en een leven lang meegaan. Basalt deurdorpels hebben een antraciet kleur en worden gezoet afgewerkt. Hardsteen deurdorpels zijn lichtgrijs van kleur en worden gezoet of geschuurd afgewerkt. De buiten deurdorpels zijn verkrijgbaar in een standaard maatvoering van 11 cm breed en 7 cm dik. Wij produceren enkel volgens de standaard profielen. Doorgaans kunnen wij de materialen binnen één werkweek klaarmaken. Altijd voor een scherpe prijs.

Bereken uw prijs met de online calculator

Via onze website kun je zelf snel en eenvoudig de prijs van een binnen deurdorpel berekenen en een offerte opstellen. Je ontvangt van ons een bevestiging van de aanvraag en de datum waarop de materialen klaar zijn. Na akkoord op de mail wordt het werk ingepland. Je bent bij ons altijd verzekerd van een goede kwaliteit en zeer voordelige prijzen. Dit is mogelijk door rechtstreeks inkoop van onze producten in het buitenland.