Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Urban Chique

Inspiratie voor jouw plek

Urban met chique elementen

Stijlvol met een robuust randje? Betonlook vloertegels zijn de perfecte basis om chique wandtegels in de spot te zetten. De betonlook zorgt voor de stoere twist waarin de combinatie van zwarte en gouden wandtegels schitterend tot uiting komen. De keramische houtlook tegels voegen een natuurlijk karakter toe, waarmee charme en warmte wordt gecreëerd voor een huiselijk effect. Gewaagd, uitdagend en spannend; een interieur waaraan je heel lang plezier beleeft.

Black & Gold

Stijlvol en glamorous: zwart en goud is trendy en tijdloos inéén. Met een basis van zwarte wandtegels en een betonlook met een zachte grijstint creëer je het perfecte canvas voor gouden accenten. Een zwarte basis is tevens heel neutraal. Hierdoor is het ook heel makkelijk om op den duur van interieurstijl te wisselen als je iets nieuws wilt. Ben je liefhebber van de urban chique uitstraling met zwart en goud? Ga er dan voor: geef jouw interieur het luxe cachet dat het verdient. Geef de gouden toefjes de spotlight in jouw interieur en laat die prachtige gouden wandtegeltjes van de muur spatten! 

URBAN CHIQUE

 

De producten in dit moodboard

 

Alchimia Vision
Vanaf € 54,95 per m2
incl. BTW
Primewood Nut
€ 58,77 per m2
Nu vanaf € 49,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Le Reverse Taupe Antique
Vanaf € 62,18 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Hexa Off Graphite - Mat
€ 116,23 per m2
incl. BTW
Triana Dorado Brillante
€ 127,99 per m2
incl. BTW
Safi Graphite
€ 90,28 per m2
incl. BTW

 

Meer inspiratie?

Laat je inspireren door onze klanten. In onze binnenkijkers lees en bekijk je met welke tegels en elementen onze klanten van hun woning een droomthuis maakten. Meer weten over onze binnenkijkers of moodboards of wil je graag advies? Neem dan gerust contact met ons op, dan zorgen we samen voor een perfect eindresultaat.