Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Marble Mediterranean Blue

Inspiratie voor jouw plek

Rustieke en mediterrane uitstraling

De uitstraling van Griekse bouwwerken en Italiaanse kliffen aan zee haal je eenvoudig in huis met de Elite Fior di Bosco - Naturale. Met deze keramische marmerlook tegel waan je je al gauw in mediterrane oorden. De kenmerkende marmertekeningen zijn in deze tegel prachtig nagebootst en zouden niet misstaan in de ''marmer-walhalla's'' van Carrara en Tivoli. De lichte grijstint zorgt voor een open karakter, wat ideaal is om een rustieke vibe in je interieur te creëren. Daarnaast zorgt deze neutrale kleur ervoor dat deze tegel ontzettend eenvoudig te combineren is met een divers pallet aan kleuren en interieuraccessoires.

Dichtbij de Middellandse Zee met Belvedere Cedar

Stel je voor je: je wordt wakker, je loopt je balkon op en je kijkt uit over de Middellandse zee! Wie wil nou niet zo wakker worden? Met dit moodboard van Totaaltegel willen we je inspiratie bieden voor badkamerinterieurs en proberen we dat heerlijke vrije vakantiegevoel te creëren. De Belvedere Cedar wandtegels staan symbool voor de schitterende blauwtint van de zee. Met de ronde blauwe wandtegeltjes wordt gezorgd voor een speels en bubbelachtig effect die de Belvedere-wandtegels versterken. De Hexa Off White - Mat is de kers op de taart: de neutrale tint ondersteunt het rustige karakter, maar zorgt door de vorm tevens voor een uitdagende vibe. 

 marble aqua bubbles
MARBLE MEDITERRANEAN BLUE

 

De producten in dit moodboard

Belvedere Cedar - Glossy
  € 59,58 per m2
  incl. BTW
  Hexa Off White - Mat
   € 106,24 per m2
   incl. BTW

    

   Meer inspiratie?

   Inspiratie voor en door klanten: onze binnenkijkers geven een inkijkje in de meest uiteenlopende klantprojecten en interieurs. Ben jij ook bezig met een nieuw project en wil je meer weten over onze binnenkijkers of moodboards? Neem gerust contact met ons op voor al je vragen en advies van onze deskundigen.